lördag 3 augusti 2013

.Beatrice Ask-----är du en förklädd apa i form av gorilla??????? Den förklädda apan Foujan Rouzbeh tycker väl det?


 

 

Till Beatrice Ask……….

Vi svenskar får lära oss alla är lika värda, dessutom jämlika……….så Beatrice. Det här är en polisanmälan. Ta nu hand om den och DU skall rimligtvis förvalta den. Den där bruden Foujan Rouzbeh, som på socialt media pratar om poliser som apor, och särskilt påpekar att också civilpoliser är dåligt förklädda gorillor (apor) på sociala medier, den bruden skall endera fällas för sitt språk och sitt ordval etc över svenska människor, eller också skall vi enligt likavärdeparagrafen, kalla varandra för apor utan problem. Du skall rensa i den där högen av anarkister som tydligen får säga och göra vad faan dom vill utan påföljder. När polisen i Husby i svåra omständigheter lämpligen kallar invandrare för apjävlar blir det stort kackel. Vilken normal människa som helst hade kallat Husbyfolket för värre saker än apjävel. Nu när en av tevesoffornas anarkister säger detsamma, då hör vi som är normala medborgare inte ett ord från gaphalsar eller myndigheter. Därför Beatrice Ask, du bör rimligtvis ta i renskvasten och sortera ut: vem får säga vad. Tills vidare är du och alla Svegare förklädda apor som försöker se ut som människor, trots torvdamm som hänger som tussar från apöronen……Dessutom: passa dig för att gå i Kungsträdgården, det hänger apor i träden………dom rasar snart ned, men till dess. Se alltså upp för fallande apor, dåligt förklädda som svenska politiker, och kan se ut som både Carin Jämtin, Stefan Löfven, Åsa Romson, Gustav Fridolin och statsministern, de kan synas gå balansgång på trädgrenarna men är alltså förklädda apor och den större formen av apa, gorilla, tja, förklädda apor och gorillor i olika skeenden som politiker, och kan rasa ned på någon stackars svensk på promenad……..

Fixa nu den här polisanmälan minister Ask. Skall den ena, Foujan Rouzbeh, få säga något, så skall den andre………

Tills vidare:

- Vem vill skjuta Foujan Rouzbeh?

Som Unni Drougge frågade under Gotlandsveckan. Unni ville skjuta Jan Björklund, men eftersom medborgare tycker att man kan byta ut personerna Jan och Foujan, så frågar sig folk, precis som Unni, och får Unni, så får alla………- Vem vill skjuta Foujan Rouzbeh?

Så du ser Beatrice Ask, svenskarna lär sig, precis som vi är kommenderade att göra: vi tar åt oss av den berikande invandrarkulturen.

Den här polisanmälan hade aldrig varit aktuell utan invandrare som är stora i käften, och inte ens du kommer att klara dig utan förändringens vind, att gömma dig i torven duger inte……….

Tycker du inte att statsministern och några till skall åtminstone försöka tänka på vanliga svenskar?

Nu är ju måttet överfullt: NU Beatrice Ask börjar kommuner sluta ge vanliga hederliga svenskar fattigbegravning med heder                            eftersom pengarna spenderas på invandrarnas sjukdomar, vardagsmat och bostäder……….Tycker inte Du Ask att frågan är motiverad: - Vem vill skjuta Fredrik Reinfeldt, som Unni Drougge nästan sa. Kanske är det mer relevant att fråga: - Vem vill spränga Moderaternas och Miljöpartiets högkvarter……..

Många börjar prata högt på stan om att hyra in en Brevikare. När folk börjar prata så, högt och på gatan, då existerar ett stort politiskt systemfel. Men det blir ju inte bättre av socialdemokrater och miljöpartister heller, så vad att göra? Jo, folk konstaterar att Sverige är slut. Så ur den vinkeln Beatrice, kan ju Svegtorven vara fin och varm….Å andra sidan, hela Afrika har alltid sagt om Somalia: Spräng och gör ett stort svart hål och börja om….Sverige och Somalia har ju blivit kompisar, så ………….Tills vidare är det väl rimligt att du sorterar ut den där förklädda apan som kallar sig Foujan Rouzbeh?

 

Vad säger Polismyndigheten i Stockholm om Foujans Rouzbehs ap -attityd? Säger Moderata partiet något? Hur bemöter åklagarämbetet alla liknande undringar? Att Sveriges Radio inte har kommentarer är naturligt, med sådan kommunistpolitisk radioledning utöver den PK-attityd som råder. Hur bemöter Riksdagens alla medlemmar Foujans ap-poliser? Vill riksdagens ledamöter ha förklädda apor som övervakar samhället? Vill Rikspolisstyrelsen ha förklädda apor i landets poliskår?  Är det någon i media – Expressen, Aftonbladet, SVT, alla landsortstidningar och alla SR-stationer, som anser något? Njae, alla är nog nöjda med förklädda apor i poliskåren, sådant är Sverige – förmodligen. Eller Beatrice Ask – gör du någon slags insats för att reda ut vem som får säga vad……….? Eller har Du justitieminister Ask också tagit ställning; den som säger att du är en förklädd apa skall straffas, MEN den där förklädda apan Foujans får säga att Du Beatrice är en apa? Ostraffad? Är det så du vill att Sverige skall fungera?

Vanliga svenska medborgare vill dock inte ha ett sådant Sverige, som nu………………

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.