torsdag 1 augusti 2013

...Nytt mord.... som följd av Centerpartiets två korkade ordföranden - två omogna småbrudar...Hur faaan kan vuxna bönder ha två fjantiga feministlollor som chefer för centerpartiet. LÄS dagens text och se vad Annie Lööfs politik ger oss för slags Sverige.


 
 

Den balkongtext man kan läsa i dag i svenska tidningar handlar om människor med värderingar som Centerpartiets ordförande vill ha in i Sverige – okontrollerade:
 
Kvinna föll från balkong. Polisen grep en man som befann sig i lägenheten. Polisen blev attackerad av manliga släktingar. En man begärdes häktad för försök till mord. Senare grep man ytterligare en släkting.
 

Du Eskil Erlandsson - hur kommer det sig att du är så korkad så du tillåter dina småfjantande bruttor som bestämmer i centerpartiet, föreslå  en svensk framtid som beskrivs ovan i balkongtexten. Varför skall du Eskil med dina småbrudar förstöra Sverige?
 


Och hur faan kan den där östgöten – han som dock verkar vara bonde, Danielsson — tillåta den här typen av omogna feministiska galenskaper i Centerpartiet, som släpper in allt drägg i världen....Varför Danielsson i Östergötland,,,,,,,Varför Eskil???
 
Och ni tror att era två galenbrudar som chefar i Centerpartiet, ni tror att dom skall föra Centerpartiet vidare i framtiden………Det är snarare så att folk blir förvånade över att Centerpartiets medlemmar visar sig vara så självmordsbenägna…….

Förmodligen sitter även den där flinande kärringen Maud på fjälltoppen och inser att det har gått åt helvete för först henne själv och nu drar hon ned er alla i en sista soptunna, för det lilla som finns kvar av centerpartiet kommer mycket väl att rymmas i en mindre skithustunna — skit som skit.……………

Annie och den där kaxiga knarkerskan med hasch i fickan, som inte ens är värd att nämnas vid namn, då blir nog datorn smutsig och sunkar igen…

....du Eskil---du låter henne prata offentligt.……….fy faaan för nutidens bönder i centerpartiet.….
 
Här har du följderna av importen som Annie Lööf och den där ungdomsavdelningens knarkande barnunge, försöker pracka på andra…………Läs här:

Kvinna föll från balkong. Polisen grep en man som befann sig i lägenheten. Polisen blev attackerad av manliga släktingar. En man begärdes häktad för försök till mord. Senare grep man ytterligare en släkting.
 

DET ESKIL är svensk framtid om du och Centerpartiet får bestämma………………

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.