lördag 3 augusti 2013

...Våldtäktsmän ---Centerpartiets favoritinvandrare!!!???? Ungdomsavdelningens ordförande är betagen av manliga våldtäktsmän från utom Europeiska regioner. Eskil och Annie håller visst med och visar förståelse!??? Men inte faan knullar väl Eskil negrer?


 

 

Här nedan ännu ett exempel på vad slags folk som Centerpartiets Annie Lööf, Eskil Erlandsson och ungdomsklubbens tonårskaxiga, knarkande ordförande vill importera till Sverige.

I Malmö häktades häromdagen en Herr El Souri, som är 31 år för att sexuellt ha ofredat 185 flickor varav

många inte är 12 år.

Det intressanta är att denne Herr Souri som inte kommer från väst - eller Europa hade släppts ut från fängelse strax innan han nu påträffas med sin senaste brottslighet. Varför satt då El Souri i fängelse under nästan tre år? JO, han hade våldtagit två 14-åriga flickor………….Kan någon tala om varför en sådan herre finns i Sverige. Han har inte blivit avlivad av pöbeln, han har inte utvisats, det går alltid på något vis, han hade inte fått livstid för sina våldtäkter.

Sverige fungerar inte.

Sådana här människor vill Centerpartiet med den där blonda långhåriga ungdomsklubbens ordförande släpa till Sverige i oräkneligt antal. Kan någon människa förklara hennes vansinne? OCH  HUR kan Eskil och Annie låta den där galna omogna tonårsvarelsen finnas med i en rikspolitisk organisation?

Det visar att Erlandsson och Annie Lööf är lika omogna och saknar omdöme precis som den där tonårsfjanterskan som inte ens är torr bakom öronen.

Centerpartiet MÅSTE avslutas!!!!!!!!!!!

 

  

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.