onsdag 27 januari 2016

Centerpartiet, styrelsen, annie , lööf, w , jonsson


Till Centerpartiet, Annie Lööf, W Jonsson!

Vi tidigare medlemmar önskar er allt nöje med bejublade och efterlängtade våldtäkter! Kanske njuter ni som pedofilgossen ur Centerpartiet!? Lär av nedan:


13-åring ryska gruppvåldtogs av invandrare i Berlin. Men enligt tyska myndigheter skedde allt frivilligt, och nu kritiserar Ryssland landet för att sopa händelsen under mattan.18106

Ungdomstjänst för flyktingbarn som sexofredade berusad kvinna. Sexofredade kvinna i Kungsträdgården – bara ett par månader efter ankomst till Sverige. 18110

17-årig flicka försvarade sig mot våldtäktsman – nu riskerar hon böter. Pepparsprejen räddade unga danskan från asylsökarens våldtäktsförsök.

Dessutom har den somaliska våldtäktsmannen flytt från Sverige som gruppvåldtog en ung svenska på söder i Stockholm, dessutom var det somalier som gruppvåldtog en tjej på en finlandsfärja, dessutom var det...... bara DU Annie saknas på listan som våldtagen. Men du skall veta att med din politik vill de flesta svenska medborgare att du gruppvåldtas av ett gäng Somalier eller liknande araber och afghanistaner. om du händelsevis inte blir avlivad.............som Alexandra i Mölndal.

Annie Du har dina preferenser. Vi svenskar har inte samma tyckanden som du och Maud Olofsson. Försvinn, föreslår svenska medborgare, ur svensk politik. Å andra sidan, vi är många som är bostadslösa, så vi drar nog till din mötesplats, för där vet vi finns plats, för både nybyggare och svenskar men nybyggare vill du som rasist dokumenterat INTE bjuda in, så nu kommer vi svenskar och campar så länge, och sen gör vi som zigenartiggarna, slår oss ned, skiter på din dörrtrapp, skiter på gräset trädgården och tömmer pisshinken utanför ditt gamla sovrumsfönster och sopar sopor till din dörr som du förväntas ta hand om.
Sedan Annie Lööf, kan vi tala om demokrati och din fascism och rasistbenägna attityd. Du måste vara helkorkad med ditt gränslösa krav!
Du tror du kan gagga dig genom politiken, tyvärr, den är allvarligare än så. SÅ, Pass UPP!



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.