onsdag 6 januari 2016

Sierskan på Aftonbladet och Morgan Johansson


Till Lena Mellin och Morgan Johansson

Sierskan Lena Mellin siar galet!

SuperTanten Lena Mellin säger klart som korvspát att ”Det där kommer han att få äta upp”.

Vad sa Morgan Johansson? Jo, han påpekade:
” Vi måste se till vår situation”.

Sverige måste med sunt förnuft i bagaget ta till vara på sig. Men det är klart att så kan man inte säga till en vänsterreporter på en vänsterblaska. Då skall allt vara gemensamt även om det är dokumenterat sedan åratal att det finns ingen gemenskap i ärendet.

Du Tant Lena. När Morgan sa att svenskarna måste börja tänka på sig själva så kanske Morgans ord resulterar i precis det omvända mot vad du tror! Morgan kommer troligtvis att få dubbla portioner av det goda du säger han skall få äta upp. Folket kommer att hylla Morgan och kanske, kanske Tant Mellin så kanske kommer socialOdemokratiska partiet att få möjlighet att leva vidare inom politiken.
 – Tack vare Morgan Johanssons ord om att svenskarna måste försöka ta till vara på sig själva också, inte bara alla andra.
- DU Lena Mellin har siat och förmodligen siat totalt galet. Morgan kommer att gå till historien som den som räddade Sverige, visserligen för sent, men ändå fick landet en lite gnutta möjlighet att reparera sig. Att reparera Sverige skulle inte alls gå med Lena Mellins profetior som underlag.

Nu vet du Tant Lena. Du hänger inte med i utvecklingen.

Kanske SocialOdemokratiska partiet nu med Morgans ord får en sista chans att överleva. Kanske svenskarna kan börja tro att regeringen är intresserad också av svenskar?

Så Lena Mellin, dina ord kommer du historiskt att få spy upp i framtiden. Sierskan som siade galet.
Till Regeringskansliet och Jonas Sjöstedt och Miljöpartiet och rasisten Annie Lööf som odlar rashat genom Centerpartiet.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.