tisdag 5 januari 2016

Den mentala oskulden på Aftonbladet


Swedenmarks åldringar i Jämtland/ Härjedalen är anledning till välfärdens brister! Typ svartbränt fläsk.

- Jasså, säger Jämtarna.

Linnea Swedenmark finns på Aftonbladet!

Stumpan och mentala oskulden Linnea Swedenmark säger i sina rader i Aftonbladet att fascisten Stefan Löfven gick till val på att reparera den välfärd som har gått sönder i Sverige. Men han lyckades inte ens med en tumme.

Lilla Linnea konstaterar att landstingen har det värst och får det ännu sämre under året. Klokt sagt av lilla Linnea.

Sedan kommer hennes galenskap till ytan med den totala förljugenheten som sköld.
 

Linnea säger att gamlingarna i Jämtlands län är orsak till den nedgångna och snart overkliga välfärden som inte fungerar. Lilla Linnea till och med preciserar var gamlingarna lever som är orsak till den svenska välfärdens haveri. De bor i Härjedalen och Jämtland.

Nu vet vi svenska medborgare att gamlingar i Jämtelänet, där kanske lilla Linnea växte upp, orsakar eländet.

- Det behövs stora skattehöjningar på grund av er åldringar i Jämtlands län för att behålla vår reguljära och gårdagens välfärd, konstaterar Linnea Swedenmark.

Vi vanliga svenskar med vanligt sunt förnuft säger dock stopp och belägg,: extra utgifter för invandrande okända anonyma mördare och våldtäktsmän är redan orsaken till landstingens ekonomiska svårigheter.

Inte Härjedalens gamlingar!
 

- Vem vill gå till val på att höja skatter för att behålla välfärden på samma nivå som i dag (igår), frågar sig lilla Linnea Swedenmark?
 
Nä, du har så rätt Linnea, då måste samhällsekonomin ställas rätt på annat vis än skattehöjningar! Parasiter och svulster måste slås ut innan de fördärvar ännu mer i vårt land.

Men lilla Linnea skyller skinnbelagda potatisar och torr korv på Härjedalens och Jämtlands gamlingar! (fast hon själv har så ohyggligt med lönepengar att hon mycket troligt käkar oxfilé hemma vid köksbordet)
 

- Så fort en socialdemokrat, utbrister lilla Linnea Swedenmark, kommer med förslaget att höja skatten för att ha råd med välfärden så utbrister det svenska folket att statsministern är rasist och fascist och ogillar svenskar. Stefan Löfven medger dock själv i media att han inte vill veta och höra vad medborgarna tycker och anser om läget.  

OCH Sverige SKALL INTE BEHÖVA HÖJA skatter på grund av kriminella asylare och invandrare! SÅ säger folket, som lilla Linnea och Stefan inte bryr sig om. 

Stefan Löfven gick till val på att något har gått sönder i Sverige, konstaterar lilla Linnea Swedenmark.

För att kunna laga skadan måste Socialodemokraterna ta en ideologisk konflikt om välfärden, påstår lilla oskulden Linnea Swedenmark. Den konfliktdiskussionen behövs inte. Ut med invandrarna, så enkel är den enda slutliga lösningen av landets ekonomiska problem och på välfärdens status. 

Att Härjedalens och Jämtlands äldre inte har med saken att göra begriper uppenbarligen inte den enfaldiga lilla Linnea. Allt har fallit sedan Linnea Swedenmarks socialodemokratiska partivänner i sällskap med tidigare missfoster som skar hjärtan ur folk, släppte lös hela världen och Stefan Löfven såg sig som Kejsaren av den Humanitära Stormakten Sverige. DÅ lilla Linnea, då föll slutgiltigt Sveriges välfärd.

PS. Du lilla Linnea, oskulden från vårt län. När du har slängt ut alla små ensamkommande barn som våldtar och mördar, rånar och misshandlar, luras och ljuger och fungerar som kriminella, då Linnea har den svenska välfärden en möjlighet att bli bevarad och återuppstå. När du så följer dina vänner nyanländas kulturvanor, hugga huvudet av fiender, så kanske detta lilla land har en möjlighet att överleva. Kommer du då lilla Linnea att sakna de många chanserna att bli våldtagen? När du lilla mentala oskuld Linnea har knoppat av Maud Olofssons ”Nybyggare” tror du då att särskilt många jämtar saknar de där varelserna? Kommer du att sakna dem som vill våldta dig? Tja, solidariskt tycker du väl synd om de ”ensamma barnen” och ställer upp, eller snarare lägger dig ner?  

Att avknoppa primitiva olikheter kräver inga ekonomiska tillgångar. Varken du eller landet Sverige behöver låna pengar eller höja skatter för att operera bort den svenska samhällssvulsten i form av ”flyktingar/asylsökande” som landar med egna flygplan och hämtar svenska pass och betalar långa taxiresor med eget bankkort/förmögenhet till InvandrarVärket och har familjeklenoderna på bank i CentralEuropa. Sedan drar de till organiserade mördarsällskap för att avliva sina fiender. SÅ skall du lilla Linnea också göra – avliva fienderna, ”allas lika värde” som du vet. Objekt = till exempel de som klagar på maten i vårt län och våldtar och misshandlar och  mordhotar personal som vill vara vänlig på ”asylboenden”, lyxhotell och liknande i Åre, Krokom etc.

Avknoppar du lilla mentala oskuld Linnea de där primitiva varelserna står Sverige snart på sina gamla hederliga vanliga svenska egna ben igen. Och välfärden fungerar utan dina tänkta ideologiska bludderstunder och rasistfascistfasoner. Sverige behöver slippa sådana som du som förstör sunt förnuft.
Tidningarnas telegrambyrå, Expressen, Norrländska socialdemokraten, Folkbladet, Östersundsposten, MittMedia, Dala-Demokraten, Sydsvenska Dagbladet Barometern, Strömstads tidning, Hallands Nyheter, Bohuslänningen, Eskilstuna-Kuriren, SR P4- radio Jämtland, SR P4 - Radio Västernorrland. Dagens Nyheter, Landshövdingen i Jämtlands län, Länsstyrelsen i Östersund, Sveriges kommuner och landsting, Regeringskansliet, Centerpartiet, Annie Lööf, Carin Jämtin, Fredrik Reinfeldt, Anna Burka, Bara Prata Brutal, Nya Moderaterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.