söndag 24 januari 2016

friiida Boisen, Expressen


Till Frida Boisen, Expressen. Du med dina stora ord om våldtäkter etc. Här har du ett förslag på rep och kåseri under ditt namn, men du vågar inte! Du bara gaggar!

Kvinnor!

 – BESÖK ALDRIG Storsjöbadet i Östersund!

LÅT OSS STREJKA!

- På Storsjöbadet i Östersund råder rasism och fritt fram för sextrakasserier säger rasisten chefen Joakim Halvarsson på Storsjöbadet i Östersund som inte tycker om svenskor.

När invandrade asylsökare och liknande tar kvinnor mellan benen, klämmer ungflicksbröst och smiskar på rumpan under sina besök på Storsjöbadet säger badets rasist och enhetschef Joakim Halvarsson:

- Det är inte bra att peka ut särskilda grupper bland våra gäster!

Därmed kan alla simma bland svenska flickor och sextrakassera! Så anser rasisten Joakim Halvarsson vara rimligt eftersom man inte skall peka ut att det är invandrare som gör kvinnors besök på Storsjöbadet omöjligt

 

KVINNOR!!

GÅ ALDRIG till STORSJÖBADET i Östersund!

Halvarsson säger att han känner bara till ett annat badhus med problem där invandrare sextrakasserar kvinnor! 

Joakim Halvarsson läser uppenbarligen inte tidningar eller tittar på och lyssnar till nyheter. Det verkar som om Joakim Halvarsson är olämplig som enhetschef för ett allmänt badhus.

En reporter frågar om flickor i olika åldrar kan känna sig trygga på Storsjöbadet i Östersund. Rasisten Joakim Halvarsson svarar att han tycker nog ändå, trots systematiska sextrakasserier från invandrade manliga besökare på badet att det är säkert på badet. Även om han inte slänger ut de som sextrakasserar. Kvinnorna har kanske lättare för att lämna Storsjöbadet? Halvarsson tänker inte kasta ut invandrarna för det är att peka ut en grupp människor.

Svenskorna på Storsjöbadet kan alltså räkna med sextafs mellan ben och skinkor, på bröst och fula ord under besöket på Storsjöbadet.

Efter den här händelsen och polisanmälan är vi mer på tårna säger Joakim Halvarsson. 

De tre kvinnorna som senast trakasserades polisanmälde händelsen. Det tyckte enhetschefen Joakim Halvasson var onödigt! De kvinnliga besökarna borde först ha pratat mer med personalen.

Konklusion av rasisten Joakim Halvarsson ansvar på Storsjöbadet i Östersund blir att kvinnliga besökare skall gå hem, de tafsande invandrarna får stanna kvar – sådan är Halvarssons besökspolitik på Storsjöbadet i Östersund.

Han säger att efter den här senaste anmälan

 ”är personalen mer på tårna”.

Frågan är om inte Joakim Halvarsson med personal borde ha mer i knoppen?

 

Till Gudrun Schyman, Vänsterpartiets Jonas med väninnor, Åsa Romson och Annie Lööf som väntande på önskade våldtäkter, önskade av Miljöpartiet och Centerpartiets alla medlemmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.