söndag 24 januari 2016

brev från stefan löfven



 

Det behövda brevet från Stefan Löfven;
”Vi sossar lovar och svär att alla asylsökare skall slängas ut så fort det går, att inga anhöriga skall få komma till landet, att alla som sextrakasserar och våldtar får tasken avskuren och utvisas på momangen. Att alla invandrare som begår och begått brott skall även retroaktivt utvisas direkt och utan diskussion. INGEN skall få ha minsta beröring eller aktivitet där isgossarna finns i bilden, om så, omedelbar utvisning, ingen diskussion”.  

Om rasistfascistsossarna sedan också håller sitt löfte och agerade så skulle fascistrasistsocialOdemokratin snabbt få ordning på landet och regera i stor ensam majoritet. 

Men fascistrasisterna i SocialOdemokratin vill inte göra något.
Carin Jämtin ljuger! Hon vet att fascistrasistsossarna behöver skriva in i partiprogrammet bara några ord, så får de tillbaka väljarna:

Orden är ”Fuck off asylare och liknande ociviliserade varelser”! 
Så här sa Carin Jämtin på fascistsossarnas kontor för diktaturen Sverige angående socialOdemokratins senaste bottenläge: "Vi har haft ett utmanande år, det här är en opinionssiffra som JAG verkligen inte är nöjd med, Sverige står inför flera utmaningar. För att vända opinionstrenden behöver vi under 2016 fortsätta hantera migrationsfrågan (noll gjort), se till att kunskapsresultaten i skolan vänder (noll gjort) och framför allt - bekämpa arbetslösheten (noll gjort) så fler är med och jobbar och bidrar (rasdiskriminering= pengarna går bara till invandrare) skriver menlösa Carin Jämtin som ett mantra sedan flera år tillbaka. Ordfloskler – inget annat. 

DOCK, om invandrarna försvinner återvänder den svenska skolan, om invandrarna försvinner finns jobb så det stämmer utan en maktgalen statsministers idiotlöften. 

Men makten och härligheten väger tyngre bland ”socialdemokrater” än ett välmående Sverige.
Till Petter på LO, landsbygdens organisation som gillar invandrare, nä, det skall vara: Petter Thorwaldsson på LO, Landsorganisationen för populistiska och menlösa medlemmar som nu skriver in i LO-programmet att ”svartskallar och asylare ej får vara medlemmar ty de betalar aldrig i tid, de hatar svenskar och kommer ej i tid till jobbet”! Så säger Svarte Petter, nu vet alla vad vi står för och plupp – så återvänder alla utgångna tidigare medlemmar! Hurra, hurra, vrålar Petter, nu får jag sitta kvar på mitt överbetalda jobb! Jonas däremot förstår var problemet ligger. Han säger att Sverige måste bygga vitmarkerade murar längs landets gränser, för Jonas sympatiserar med sina väninnor Dinamarca och Höjer med flera som alla vill ha sina spännande nybyggare för sig själva, därför murarna som utesluter. - Vi vill ha våra kåta stackare för oss själva säger Dinamarca som representant för trion Ulla, hon och Höjer. Gudrun Schyman sitter för sig själv längre söderut och håller med, men jag håller stånd i Sydsverige betygar Schyman, det klarar jag utmärkt med min egen håla, Simrishamn. Som vanligt solidariserar sig inte de där kommunistiska fruntimren med övriga svenskor. Gudrun saknar Stockholmslivet säger hon och bjuder ned Carin Jämtin som Gudrun tror vill ha nybyggares våld i sig så här efter skilsmässan. Vad alla andra svenskor tycker om våldförande ”nybyggare” som Annie Lööf och Maud Olofsson introducerar hej vilt med öppet hjärta, DET bryr sig inte varken kommunistiska fruntimmer eller sossekärringar om.

Till Fredrika förbundet, Vänsterpartiets kvinnor, Centerpartiets kvinnoförbund, Miljöpartiets kvinnoavdelning på Säter med hedersklienten Åsa Romson, ”Vi sossekärringars samråd i menlöshet under ledning av Carin Jämtin som skall analysera sin omedvetenhet” är en nyligen inrättad verksamhet, Åsa Lindeborg i Aftonbladet, Joanna för centerpartiet, Lantbrukarnas riksförbunds kvinnorepresentant under Annie Lööf som vill ha in fler våldtäktsmän även om hon just nu inte suktar, hur skulle det vara om Annie Lööf och centerpartiet rev ned gärdesgårdar och tog bort gränsposterna från sina fastigheter så folk fritt kunde slå ned pålarna som Maud Olofsson vill.

Visst är väl Sverige fantastiskt!

Riv nationen! En vetenskaplig sociologisk undersökning visade att av Greklands åldringar kände 6 procent sig ensamma. I Sverige känner 56 procent av landets äldre sig ensamma! Systemfelet är monumentalt! Landet går inte att reparera! Riv Sverige! PS. Det är det ni håller på med, schysst, så flyttar vi svenskar till människovänligt land där det finns sunt förnuft.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.