fredag 8 januari 2016

bibliotek


Till Herr Sr Mr A - BokHerrmansson.
Ang allt omöjligt:
 
Svenskförakt I SVERIGE – Invandrares apartheid.

DN: Eriksdalsbadet inför separata bubbelpooler för kvinnor och män. Dels har kvinnor önskat det, dels beror det på ökat antal polisanmälningar vid händelser i poolerna.

Som en kontrast:

Apartheid på badhus efter sexuella trakasserier

I Stockholm väljer Eriksdalsbadet att införa separata bubbelpooler för män och kvinnor efter sexuella trakasserier.

Badhusen i Sverige av idag är en spillra av sitt forna. Idag gäller patrullerande vakter, personal som inte får jobba ensamma och upprepade bråk och stök – en konsekvens och utveckling av mångkulturen där bland annat usel kvinnosyn ingår.

PS Min kusins son är utbildad badmästare och var chef för en anläggning. Han sa: det går för faan inte. Svartskallarna är omöjliga. Det var snart 20 år sedan. Han sa upp sig.

Då säger du? Vilken jävla taskmört den där gossen är som är rasist och främlingshatare och som inte klarar en annorlunda tradition? Duscha, vad är det? Sextrakasserier, vad är det? Sätt på och knulla är orden i badhuset – där finns dom, de där svenska hororna.

Under just nu på blaskan står:

Bibliotekarie får knytnävsslag när hon ber ungdomar att inte föra så mycket väsen.
Sicken jävla kärring! Invandrarungarna vet ju för faan inte vad ett bibliotek är för något! De har ju aldrig sett ett bibliotek. Hur faaan kan då den där rasistsvenska hyndan till bibliotekarie kräva tystnad!

Hon borde för faaan avrättas med halshuggning enligt besökarnas normer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.