söndag 31 januari 2016

anders ygeman


YGEMAN

Inrikesminister Anders Ygeman kommenterar

senaste dygnets händelser i Stockholm.

– Rasistiska grupper sprider hot och hat på våra gator. Det måste mötas med kraft. Alla ska kunna känna sig trygga när man går på stan, säger Ygeman i en skriftlig kommentar.

Du Anders Ygeman, du har fel när du pratar om rasistiska grupper! Du pratar om den svenska medborgarpopulationen, den är ingen rasistisk grupp och sprider varken hot eller hat, bara verklighet! Tänk på det när du nästa gång uttalar dig om ett medborgargarde någonstans i Sverige. Många medborgargarden står latenta och ”stand by”. När ni inte gör något, då gör medborgarna politiker och polisers arbete. Så är det. Anders Ygeman, missbruka inte det svenska språket och tala om rasister när du hanterar landsmän! Och tänk att även svenskar vill känna trygghet och kunna gå på sina egna gator, inte bara svenska politikers asylare, våldtäktsmän och mördare och krigsherrar. Men svenskar räknar du inte med. Många vågar inte gå ut nu för tiden på grund av all ohyra ni har importerat.

MEN var inte orolig Ygeman!

När du har fått ut de första 80 000 så blir det betydligt lugnare så vi svenskar kan känna oss lugnare på gatorna och slippa läsa om våldtagna svenskor och om asylboendes mord och ociviliserade uppträdanden. Fortsätt med ditt arbete, ta sedan resterande tiotusentals gömda asylare och invandrare så återvänder Sverige snart till sin gamla trygga lugna landsprofil. Hurra, Hurra!

Men du Anders, det ingen som tror på dig när du säger du skall utvisa alla de där………..sånt dåligt förtroende har ni, Medborgarna räknar med att ni ljuger. Sämre kan det inte bli? Kloka människor sa för tjugo år sedan vad ni nu försöker säga. Vad pekar det på??? Jo, NI har inget omdöme och/eller sunt förnuft. Tråkigt men sant och nu är det för sent. Sverige är slut och förblir så i all framtid. Hoppas din fru och möjliga döttrar våldtas av några av era asylare. Annat är ni inte värda. Och kanske du blir avlivad av någon missnöjd invandrare som inte gillar ditt något förslag? Vem vet? Men så ville ni ha Sverige, nu har ni fått som ni vill.  

Till Regeringskansliet, riksdagens ledamöter, Landsorganisationen, LO, Norrländska socialdemokraten, Tjänstemännens centralorganisation, Sveriges kommuner och landsting, SKL, Arboga kommun, Ystad kommun, Kiruna kommun, Skellefteå kommun, Strömstad kommun, Göteborg kommun, Kristinehamn kommun, Karlstad kommun, Hudiksvall kommun. ProMedia, MittMedia.

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.