fredag 8 januari 2016

bonnaförnuft?


Till Centerpartiet, Annie Lööf, Maud Olofsson, Gunilla Hjelm, Anders W Jonsson

Är ni nu glada och nöjda? Med alla våldtäkter i Sverige och Europa. Vi svenska kvinnor förmodar ni alla är nöjda. Särskilt Gunilla Hjelm. Hon har väl redan blivit våldtagen och tyckte det var sådan intressant upplevelse att hon håller tyst. Ty oss, svenska kvinnor bryr hon sig inte om.

Kanske samma har hänt med Annie? Hon har ju fått barn dessutom. Annie har ingen empati för andra kvinnor. Hon sa ”jag blev centerpartist för jag ville vara med och förändra”. Och visst vill hon förändra Sverige, till ett land fullt med anonyma mördare, våldtäktsmän och analfabeter. Nu har redan det givna mönster som vi alla med sunt förnuft och icke populistiska politiska enfaldigheter sagt sedan länge. Våldtäkterna florerar, invandrare av olika slag ägnar sig åt kriminellt leverne. Annie Lööf borde som sagt förändra, förslagsvis till det bättre. Men Centerpartiet och Annie Lööf förändrar till det sämre. Och ingen av er andra menlösa nollor i centerpartiet gör något mer än att försämra landets förutsättningar att behålla något av Sverige. Maud Olofsson inledde Centerpartiets förändring med sina ”Nybyggare”. Maud har inte gjort ett skvatt annat än att lämpa över alla invandrarproblem på andra. Annie med sina tillgångar har inte bjudit en enda asylare till sitt landsbygdens hem. Ni centerpartister är bara skrävlande, storkäftiga menlösa varelser. Ni passar inte i det svenska politiska landskapet. Vi kvinnor i Gävleborgs län skulle inte drömma om att ansluta till Gunilla Hjelms dravelprat. Och vi alla, män och kvinnor i Gävleborgs län skäms över att en figur som Anders W Jonsson representerar Gävleborg. Han har inte ens bonnaförnuft där han står och pratar om att terrorister, mördare och våldtäktsmän måste få hjälp och ha fritt inträde till Sverige. Kort sagt: till er: ”Fuck off”. Hoppas de ”ensamkommande barnen” våldtar alla centerpartistiska fruntimmer och käringskrällen. Hälsning från svenska kvinnor.

Laholms tidning, Tidningen land, Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, AT, Regeringskansliet, Centerpartiet i Karlstad, Centerpartiet i Skåne, Centerpartiet i Halmstad, Centerpartiet i Göteborg, Centerpartiet i Västerås, Centerpartiet i Östersund, Centerpartiets riksdagsgrupp. Dagens nyheter, Svenska Dagbladet, Expressen, Aftonbladet, Barometern, Smålandstidningen, IOGT,  Frälsningsarmen, Svenska Kyrkan, Svenska Scoutförbundet, 4H-organisationen, Moskén i Malmö, Svenska naturskyddsföreningens centeravdelning, Djurens vänner, Djurskyddet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.