söndag 24 januari 2016

rädda barnen


Till

Inger Aching, Lise Bergh, Elisabeth Dahlin, Rädda Barnen
Och DU, Jorge Londono, Förbundsordförande i Rädda Barnens Ungdomsförbund. När du i din lilla skröna skriver att ”Vi kan inte ha fler pappor och mammor som sörjer. Vi kan inte ha fler skolklasser i chocktillstånd. Det är dags för fred”.

Det finns inget krig. Det finns bara outvecklade ociviliserade invandrarungar som du representerar.

”ÄT Min BAJS SARA”.

DU och dina likavärdiga – om ni packar er iväg och drar hem så finns inget krig alls, så stanna inte kvar och avliva er själva i Sverige, gör det hemma hos er. Ni stör oss i det här landet!

Om du kommer till vänstra skithusbåset på Stockholms tågstation så skall du få äran att käka mitt bajs. Kl 1200 i morgon. Du Londono – ”Fuck off” – och prata inte om vitas antirasism!

Ni tre Inger, Lise och Elisabeth – hur faan kan så kallade vuxna ha med en sådan som Jorge Londono i organisationen?! Han skämmer ut er och hela verksamheten. Många har lämnat er organisation, till och med slutat prenumerera på tidningen, på grund av den där rasisten Londono. Men ni bryr er inte ett smack uppenbarligen, bara ni populistiskt får ståta med orimligt välbetalda jobb! Till och med era löner skrämmer folk som får veta sanningen om Rädda Barnen. Ni är äckliga tycker de små barnen när de får höra vad deras pengar går till. Precis som den där varelsen Londono är äcklig med sitt bajssnack. Medlemmar trodde ni skulle byta ur er själva efter hans bajseri. Men icke, så mycket sunt förnuft har ni inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.