torsdag 29 januari 2015

ledarinnorna på arbetarbladet


Till Arbetarbladet, Svenska Journalistförbundet, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Uppsala Nya tidning, MittMedia, P4 Radio Dalarna, P4 Radio Gävleborg, P4 Radio Västernorrland, Malmö kommun, Gävle kommun, Södertälje kommun, Nya Moderaterna i Gävle, Miljöpartiet i Gävle, Socialodemokratiska partiet i Gävle.

Tänk att när ledarinnorna på Arbetarbladet skriver om invandrare så nämner de aldrig med ett ord om hur det har konstatetas att statistiken för ökat antal våldtäkter stämmer precis in med ökat antal invandrare. Bruttorna på AB säger inte ett ord utan anser att vi svenskar skall ha skottlossning, rån och misshandel och bedrägerier som vår framtida vardag. Ledarinnorna på Arbetarbladet vill fylla blaskans sidor med klagan och annat och allt handlar om hur synd det är om invandrare och hur rasistiska svenska hederliga medborgare är.

Att många svenskar allt för ofta har det sämre än invandrare, att svenskarna är totalt less på att läsa, lyssna och ständigt matas med info om invandrare – det bryr sig inte ledarinnorna om på Arbetarbladet.

Varför Arbetarbladet inte skriver om allt elände som har invandringen till orsak måste en svensk fråga sig. Varför gömmer ledarinnorna för invandringen otrevlig fakta?

Vi vanliga svenskar är så förbannat less på er ledarinnor som framträder som politiska extremister och vi svenskar är så förbannat less på allt om invandring. Skolan – paj på grund av en massa invandrarelever som förstör. Kommunernas skolnedgång syns tydligt i statistiken – när skolorna började gå ned kom allt fler invandrare, det är hela PISA i ett nötskal. Släng ut invandrarna så rycker skolan upp sig av sig själv, utan extra miljoner till invandrarskolor. Sjukvård och boende – allt pajar på grund av invandrare. Självklart ljuger den där ynkliga populistiska statsministern som lovar Europas lägsta arbetslöshet. Han är ju korkad och släpper in fler invandrare än det finns jobb till svenskar och alla andra. Statsministern är en förljugen halvkorkad populistisk fjant. Men ledarinnorna på Arbetarbladet försvarar i alla lägen vilken politik som helst, bara det är en socialdemokrat som säger det. Därför går Sverige åt helvete, men nu har de ju spätt på galenskapen med den där Anna Burka Barbar Prata Bara Barbara. Så nu går det rejält och snabbt utför med Sverige.

En klok gosse i Aftonbladet Ehsan Fadakar varnar för att en svensk skall gå galen efter allt tjat om invandrare och all invandring som inte fungerar utan förstör Sverige så Ehsan Fadakar skriver: Den tredje (massmördaren) kommer om Sverige fortsätter på den här vägen”.

 

Men det bryr sig inte Arbetarbladets ledarinnor om.

 

Som socialodemokrater agerar ni självmördare men tyvärr stannar det inte med det. Ni avlivar också en massa svenskar och prioriterar invandrare. Det är illa. Ni gaggar om detaljer som klassers storlekar, välbehövande skolor, språkundervisning och allt blafs som invandrarna inte bryr sig om. DET är vad allt handlar om. Invandrarna bryr sig inte utan gnäller medan svensken tiger och lider. Och till slut så kraschar någon sympatisk svensk på grund av orättvisorna, men sånt bryr sig inte ledarinnorna på Arbetarbladet om.

De där två gör sig till medhjälpare till anstiftan av massmord – om det blir av – och de två skall givetvis straffas enligt lagboken för att stimulera som medhjälpare till anstiftan av massmord, men det är en senare fråga.

Konklusionen eftersom invandrare står bakom i stort all nedgång i Sverige = släng ut straffade invandrare och släpp inte en jävel mer över bron! Men det vågar ledarinnorna inte skriva – utan de sitter hemma i köket och vet att så ser verkligheten ut – stoppa invandringen och släng ut kriminella och genomför utvisningar, så kanske Sverige kan börja repa och resa sig till det land det en gång var gällande hederlighet, ickeskjutande invånare, ett land där kvinnor kunde gå hem från Arbetarbladet genom centrum till Söder utan att riskera att bli våldtagna.

Men ledarinnorna bryr sig inte om er alla honor. Ledarinnorna beställer taxi från redaktionen om de sitter sent, så ledarinnorna bryr sig inte………..sådan är verkligheten………men den bajsen vill aldrig ledarinnornas gagg ta i.

 

VI HEDERLIGA VANLIGA MEDBORGARE VILL INTE LÄSA, LYSSNA eller TITTA PÅ INVANDRARDYNGAN HELA DYGNEN!

VI ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT LESS PÅ ALLT OM INVANDRING I MEDIA!

ENDA LÖSNINGEN = STOPPA INVANDRINGEN!

Och skär halsen av de som redan är här Så gör ju de med oss, eller skjut dom, Så gör ju de mot oss = svenska regeln enligt svenska regelvÄrket ”Allas lika värde”!!!!

Men sånt bryr sig inte fascistliknande ledarinnor om på Arbetarbladet.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.