söndag 25 januari 2015

Jan Guillou, Aftonbladet,


Till Sir Jan Guillou!

Säger Herr Jan G. i Aftonbladet angående terrorister om Sverige får lagar som skall förhindra terror: ”då blir det fritt fram för avlyssning av var och en i Sverige som heter Muhammed, inte bara telefonledes utan också hemma i sovrummet”, säger Herr Guillou och påpekar som vanligt om öppenheten som skall vara lösningen enligt Herr Jan G och skall rädda allt och alla.

Här har vi en massa folk som är insläppta i Sverige, och som bas för sina liv styrs de av att de skall slakta alla andra och erövra och styra världen.

Det tycker Herr Jan G är rimlig öppenhet och demokrati.

Ibland är Herr Jan ofattbar.

Du Jan, du har inte fattat hur vi svenskar är fruktansvärt less på att läsa, lyssna, titta på allt dravel som ockuperar samhället i dag och allt handlar om invandrare.

Alltså: släng ut dem som är straffade, stäng gränserna och sänk Herr Jan G, Åsa Romson, Maria Ferm, Fridolin med flera som Löfven och Mona Sahlin i Nybroviken. Vi svenskar vill ha lugn och ro.

Du Sir Jan G …fuck off!

”En sådan inskränkning av demokratin kommer inte att bli framgångsrik i kampen mot terrorism, tvärtom. En så tydligt manifesterad fientlighet mot svenska muslimer kommer att öka de motsättningar i samhället”.

Om du har rätt Herr Jan G skall de följaktligen aldrig ha möjlighet att sätta en tå i detta land och de som rör sig på svensk mark skall huggas av……enligt deras egna traditioner och lagar……….

Så enkelt är problemet löst Sir Jan. Visst vore det väl trevligt om vi kunde återgå till normalt Sverige.
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.