onsdag 21 januari 2015

ehsan filosofen


Till regeringskansliet, Nya moderaterna, Miljöpartiet, Stefan Löfven, Socialodemokratiska partiet, Folkpartiet, Centerpartiet, Tant fjant Annie Lööf, Anna ”Barbaren” Batra, den verklighetsfrämmande med Erik Ullskalle i Folkpartiet. Aftonbladet, Expressen, Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, ETC, Dala-Demokraten, Migrationsvärket, SKL, Länstidningen, Södertälje kommun, Växjö kommun, Katrineholms kommun, Göran Persson, Örebro kommun, Maud Olofsson, Ystads allehanda, Skånskan, Sollefteå kommun.

 

Stoppa invandringen!

Så tycker väl Ehsan Fadakar på Aftonbladet.

Det blir krig och stort våld ”om Sverige fortsätter så här”!

Det är andemeningen i Fadakars kåseri.

 Och han har rätt.

 

”om Sverige fortsätter på den här vägen”, som Fadakar uttrycker sig,

blir det krig.

Så säger de flesta svenskar sedan länge, och nu väl även Aftonbladets Ehsan Fadakar.

Aftonbladets skrivare Ehsan Fadakar säger nu som första journalist på Aftonbladet att en tredje massmördare säkert dyker upp under det här året om Sverige fortsätter på den här vägen. 

Ehsan är tydligen klok med omdöme och gör med sin röst sig till svenskarnas röst.

Han inser anledningen till varför Sverige kan vänta sig en tredje massmördare under året. ( det stora tvivlet om en tredje masskjutare består i att svenskar är så förtvivlat menlösa att ingen tar sig för)

Ehsan förstår uppenbarligen att enda lösningen ligger i att stoppa invandringen.

Ehsan inser att svenskarna är fruktansvärt less på att dygnet runt läsa och höra och se på gaggteve om invandrare.

Ehsan inser att svenskarna vill inte ha invandrare, dom straffade skall ut ur landet och ingen mer skall komma in.

Så vill svenskarna ha det, vare sig de säger det högt eller inte.

SVENSKARNA ÄR TOTALT LESS PÅ INVANDRING.

Trots det pratar den där verklighetsfrånvarande omdömeslösa Anna ”Barbaren” Batra som Skata och Ragata om att släppa in fritt antal invandrare med avslut i form av ett massmord enligt rätt tänk av Ehsan Fadakar på Aftonbladet.

Att en fjantig nolla till statsminister följer omogna miljöpartister i släpet är axiom och då får de väl skylla sig själva när svenskarna blir förbannade. Att en tönt från Sollefteå skall sitta med dåligt sällskap och förstöra Sverige borde vara straffbart.

Det blir ett framtida blodbad med största möjliga sannolikhet, men den mogna och sunda logiken har inte Anna Batra. Hon har inte omdöme nog för att inse att svenskarna är totalt slutkörda kring problem om invandrare. Svenskarna vill inte ha invandrare. Fruntimret Batra stimulerar och som det verkar har som mål och planering att skapa ett massmord av en tredje massmördare i Sverige. Anna Batra planerar för hemskheter och tragedier. Hon borde inse att med fortsatt invandring blir resultatet så tragiskt som Ehsan pratar om.

Skatan Batra vet att svenskar dör på grund av landets ekonomiska svagheter, men Anna Batra som väl kan kallas mördare utan tvivel? Hon föredrar att ta livet av svenskar och prioriterar invandrare!

Det måste vara som Ehsan Khadaffi klokt nog säger: ”om Sverige fortsätter på den här vägen” så blir det blodbad från en massmördare.

Hurra, hurra för Ehsan Fadakar på Aftonbladet.

Om massmördare  i Sverige:

”Den tredje (massmördaren/red) kommer om Sverige fortsätter på den här vägen”. Signerat Ehsan Fadakir

Ehsan själv misstänker att han kommer att kallas alarmist!

Var inte orolig, att invandrare borde lysa med sin frånvaro och att en tredje masskjutare kommer på grund av svensk politik – den sanningen har alarmerats om sedan många år, och bland folket på gatan och vid köksbordet så har det alarmerats sedan åratal, men svenska politiker vill aldrig lyssna på sina medborgare, därför har du Ehsan rätt: det dyker upp en masskjutare inom detta år, med stor sannolikhet. På grund av osannolikt korkade politiker som Stefan Löfven, Erik Ullenhag, Anna Batra Ragata och Åsa Romson som exempel. Så Ehsan du är inte alls någon alarmist! Men du är lite enögd, lite fanatisk och lite rasist och så gillar du att blanda  ihop hat och faktiska konstateranden.

I samma tidning du skriver står samma dag du publicerar din spalt att synagogan i Malmö har vandaliserats, folk har kört omkring och skrikit oförskämdheter och alla tänkbara invektiv mot judar på gatorna. Du Ehsan, är det de där våldsamma hatarna som vandaliserar synagogor och skriker åt judarna så judarna lämnar Sverige, som du menar är anledning till att Sverige inom året får sin tredje massmördare? Så är det givetvis.

I kväll får du höra på teve att en arab sa till en jude i Malmö "en dag ska vi slakta er alla".

Kanske svensken skall säga: EN DAG SKALL VI SVENSKAR SLAKTA ER ALLA SOM FÖRDE IN ORÄKNELIGT antal INVANDRARE OCH FÖRSTÖRDE LANDET?

Där ingår du Ehsan Fadakar. Hur känns det?
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.