lördag 17 januari 2015

Oisin i sina synder och Aftonbladet - medborgare och dess gardering


Om en kolumn i Aftonbladet angående medborgargarden kring vilket o – mina- synders- författar sina personliga filosofier:

Att kommuner har börjat avlöna nattpatruller för att hålla uppsikt över gator och torg är djupt positivt.

Den allmänna ordningen är enligt erfarenhet inte en polisiär fråga. Poliser tycker de kan råka mycket illa ut och drar sig för att arbeta.

När någon som varelse och medborgare vaknade i morse och såg att medborgargarden får betalt för att upprätthålla ordningen tänkte varelsen  – super!

Verkligen på tiden eftersom svensken

nu för tiden vet att landet blivit anarkistiskt och kriminellt PÅ GRUND AV invandrare.

Herrljunga konstaterade att polisen inte är intresserad av lag och ordning.

Herrljunga kommun bidrar därför med 100 000 för att bistå patruller som fungerar om nätterna. Herrljunga kommunen tog det kloka beslutet eftersom landet Sverige inte har råd att säkra folket. Statskassan går till invandrare som bildar kriminella verksamheter och importerar narkotika av olika slag och resten till att betala asylsökande i femstjärniga hotell medan flyktingar fryser ihjäl i sina hemregioner. Men sådant bryr sig inte menlösa svenskar om.

Något måste med andra ord göras.

Måste medborgarna själva göra det, så blir det så.

Herrljungas kommun och andras har utstuderat bästa tänkbara lösning!

Skjut kriminella som islamister skjuter andra och halshugger! Det är sharia islam vill ha så ge dom, tillbaka samma mynt, lätt som en plätt och logiskt. Men inte för syndarna i sina o-synder.

De flesta brottslingar är invandrare och många är islamister! Självklart skall värdlandet ge dem deras egna lagar! Så blir de säkert nöjda när de vet att Sverige skjuter, avlivar och halshugger syndare.

Avliva dem!

Likt de avlivar andra – allt enligt religionen islams straffkoder.

Att människor engagerar sig i brottsförebyggande arbete är lovvärt.

Ett samhälle som anlitar andra än polisen för att hålla ordning på gator och torg har förutsättning att bli ett ordentligt normalt samhälle.
Att ingripa mot brottslingar är att utsätta sig för fara. Var då glad att det finns folk som utsätter sig!

Det finns också en risk för att nattpatrullerna ställer till det för sig. Jo, bevisligen, sådan moral finns bara i Sverige.

I Sverige skall medborgaren först bli ihjälslagen och dö.

Därefter skall medborgaren stå upp som död och försvara sig, en förutsättning i Sverige, för att inte bli straffad för att nyttja övervåld. Så fungerar Sverige.

Polischefen lovar nu att polisen ska bli mer närvarande i Herrljunga. Därmed frågasättes kaffekassans storlek beaktande de aktuella poliser som kring Herrljunga har lagstadgade pausar och lagliga kaffetårer enligt fackets kafferastreglemente.

Dessutom, tänka sig, polisen planerar efter några stormöten, samkväm hos Rikspolisstyrelsen och hos justitieministern att överväga bättre utredningar.

Det är dåligt.

Det enda fungerande alternativet till en lösning är att förstärka medborgargarden och att anpassa sig till omvärldens moral enligt islam: öga för öga…………

Var det o-i - mina synder Oisin som sa det där? Vad kul, kanske Cunten börjar nyktra till?

 

 

 

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.