torsdag 29 januari 2015

systembolaget - magdalena gerger


Magdalena Gerger, Systembolaget.
Du chefen!
Om du inte stoppar de där zigenarna som kryper in i utrymmet framför bolagens ytterdörrar så skall du veta att många, många köpare är fruktansvärt irriterade på tiggarna och snart smäller det någonstans. Redan nu väser svenskar att far åt helvete, försvinn och några sparkar till pengakoppen.
Tiggarfolket har nu börjat med att krypa in i dörrnischen och där sitter dörröppnaren. Ofta skall man luta sig över en kärringjävel från Rumänien och behöva sträcka armen över hennes huckle för att kunna gå in i butiken. Ibland måste man sätta en fot intill röven på zigenarskrället för att kunna öppna butiksdörren. Och ibland slår dörren upp i ansiktet på kunden eftersom zigenaren har tryckt på dörröppnaren!
Nu faan skall du sätta stopp för de där som sitter i dörrsprången till Systembolagens butiker. Situationen är redan mycket irriterad och det blir inte bättre förrän du har beslutat att ta bort dom. Dörrnischen är inte allmän plats. Zigenarna skapar fara för kunderna. Och en dag får en av de där tiggarna en sopa så hen inte längre kan resa sig och alls inte skall de sitta och flina och trycka på dörröppnarna så dörren slår upp i ansiktet på kunderna som skall in i Systembolagets butik!
NU, är det din tur, med moral mot dina kunder och allt annat som säkerligen kommer att hända om du inte får bort dom!
Gör något och mycket snart.
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.