torsdag 29 januari 2015

anders lindberg, aftonbladet


Till Anders Lindberg, Aftonbladet, Svenska Journalistförbundet, TU, samtliga riksdagsledamöter, Socialodemokratiska sällskapet, Fascistförbundet, Jonas Sjöstedt, SVT, SR-P1.


Med tanke på senaste kolumnen – Anders Lindberg i Aftonbladet. Han ojar sig över att Sverige inte bjuder på det ena och det andra  under islams rättfärdade mantel. Anders Lindberg skulle kunna skriva exakt lika som han för fram positivt kring Islam, exakt lika kunde Anders Lindberg ha skrivit om Sverige och svenskar, men det gör han inte. Anders är rasistisk. Tänk om Sverige inte hade haft en massa invandrare. Då hade vi sluppit kika eller läsa eller alls ha att göra med Anders Lindbergs gagga, förklaringar hit och dit kring rasism och annat dravel han pysslar med, då hade kanske Anders Lindberg och Aftonbladet och alla andra blaskor och tevestationer och radiokanaler kunnat och haft tid att lägga sin energi på svenskar och Sverige?
Tänk så trevligt om ett lands medieverksamhet kunde syssla med sitt eget land?
Alltså släng ut och avkorta invandrarsituationen!
Tänk så väldigt trivsamt vi kunde ha haft om invandrarna lyst med sin frånvaro!
Alltså: det svenska ”allas lika värde” gör undantag för svenskar, svenskar är inte värda ett smack enligt svensk doktrin- svenskar är bara elände.
Konklusion: Anders Lindberg är rasistisk och skall enligt sina egna doktriner förslagsvis straffas enligt sina populistiska religionsförsvarstal. Då skulle vi slippa den där rasisten och fascisten som inte är annat är en stor fascistföljare och gillar diktaturer och extremister som jihadister. Sådan är han, den där skitstövelrasisten Anders Lindberg. Visst är väl den där beskrivningen av Anders relevant? Eller har omgivningen missuppfattat honom och hans ord? Han kanske är en sådan där näsvändare som pekar ditåt det blåser? Men knappast, Anders är genuint farlig för samhället, han sprider irrläror. Så enkelt är det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.