måndag 26 januari 2015

Aftonbladets syndiga Cuntman med sina synder i bagaget



Jo, Osin, svenska politiker vill faktiskt ha det likadant här! Och svenska folket vill ha det så där!

Och du Osin, låt de svenska politikerna om de för en gångs skull verkligen gör något nyttigt, så låt dom göra det. Sverige har världens mest menlösa medborgare, om då även politiker nu vill göra något, så låt dem! Dessutom, det du säger är så anskrämligt görs i så många andra länder! Kanske handlar det om ett slags sunt förnuft? Men du har inte mycket av den varan. Logik, juridiskt korrekt, jo, visst, men bonnaförnuftet har du tappat. Och säg inte lagen är lika för alla!

Varför skall du jämföra med dräggets lagar och moral?

Här i Sverige gäller som du vet ”allas lika värde”. Dåså, nyttjar drägget en avkapad hand för stöld så gör vi det. Skär dom halsen av någon, så gör vi det. Lätt som en plätt att förstå deras lagar. Och vad är då folkrätt och liknande FN-slisk för något värd?

Har världens befolkning inga folkrättsliga fungerande regler, så varför skall Sverige ha?

”Allas lika värde - Ahlahahaha”- glöm inte det Oisin.

Alltså: Ställ dem i Björns trädgård och arkebusera eller häng dem om de försöker återvända från krig, har dubbla pass, köpta svenska pass, knyckta svenska pass. Om föräldrar har otur att föda ett missfoster och krigssvin, så är det upp till dom, inte Sveriges problem. Så enkelt, Oisin, så enkelt, det är bara du och några andra svenskar som skapar onödiga problem, men så har ni menlösa svenskar alltid gjort i politiken de senaste åren. Var för lämnar du inte Nytorget och Björns trädgård? Du är en typisk svensk som inte får något gjort. Och glöm inte = ”allas lika värde”!

Är du värd att skäras halsen av så är jag. Vem faan i världen bryr sig om folkrätt och FN?

Bara du Oisin. Men den fungerar inte. Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra, så sluta älta om orealistiska sliskiga konventioner etc. Ta dig en sju - femma på Torget så skulle du också känna av en slags Global gemensamhet!!!!!!!!!!!
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.