lördag 24 januari 2015

allas lika värde- Annie Lööf?




V A R N I N G 
 
för
 
 
A N N I E    L Ö Ö F    OCH  
 
 
C E N T E R P A R T I E T
 
SAMT
 
 
Ö R E B R O  
K O M M U N

med 
 
A N A R K I



Till Regeringskansliet, kristdemokraterna, socialodemokratiska partiet, folkpartiet, centerpartiet, moderaterna, SKL, Diskrimineringsombudsmannen, DO, Migrationsvärket, miggorna som levererar sanning från Värket – tack för er solidaritet, Svenska kyrkan, Stadsmissionen, kommunfullmäktige, Örebro kommun, Växjö kommun, Jönköpings kommun, Karlstads kommun, Annie Lööf, Rasmus Persson, Mona Sahlin.

 

Jo, så här är det tänkt:

För att få lite rättvisa i Sverige så måste medborgarna själva skapa den rättvisan. Politikerna med Annie Lööf och Rasmus Persson och Centerpartiet i spetsen har nu klargjort att mördare, krigsfolk och liknande skall få terapi och arbete med bostad efter sina dödande aktiviteter. Det låter bra! För att skapa rättvisa så har vi nu tänkt att avliva de som inte är rättvisa, i rättvisans namn. Här gäller i Sverige sägs det ”allas lika värde”. Utmärkt. Så när vi, som står för en slags sammanhållning, som består av övriga svenska medborgare som inte har med orättvisa politiker att göra, när vi har avlivat i rättvisans namn de svenska politiker som är orättvisa och rimligtvis bör avlivas, så väntar vi som avlivat samma behandling som Örebroaktuella enligt devisen ”alla lika värde” att få arbete, terapi efter våra traumatiska avlivningar, vi väntar oss  bostad och en ljus framtid övertygade om att nu har vi gjort något gott för Sverige.

Sådan är logiken i politiska svenska riket.

När centerpartiet fixar fram både boende och arbete och psykvård till mördare och krigsfolk, då diskriminerar givetvis Annie Lööf med sällskap svenskar som inte mördar och krigar. Visst, så vill Annie Lööf ha sitt Sverige. Nu vet vi.

Visst är det väl lustigt att så fort utlänningar, invandrare och mördare och tungt kriminella som inte är svenskar så finns hur stora resurser som helst, men när gamla hederliga svenskar ligger och dör, då finns inte ens mat.

Men som sagt: nu skall vi slå ut några av de mest rasistiska svenska politikerna. Och vi vill ha arbete, psykhjälp och boende efter vår gärning. Självklart går vi som åtalsbefriade ur situationen.

Visst är väl Sverige fantastiskt???!!!!

Vore det inte lämpligt att göra som andra länder? Ta medborgarskapet från de som reser ut och krigar och mördar på ett organiserat vis? Sådana varelser skall definitivt inte få kalla sig svenskar och bära svenskt pass. Den lösningen är mer logisk är att pyssla om mördarna. Men som sagt, Sverige är fantastiskt i sin flathet och i sin brist på sunt förnuft. Inte underligt att folk världen runt skrattar åt Sverige och undrar vad politikerna är för några. Kommuner stödjer medborgargarden, svenskar reser utomlands för att inhandla stiletter, vapen finns i överflöd i Sverige att köpa av invandrare, Aftonbladets reporter Ehsan Fadakar varnar för en tredje svensk massmördare under året som pågår – men Annie Lööf dricker kaffe i trädgården och ler och Örebrokommunen agerar rasistiskt och diskriminerande. Inte underligt då om det dyker upp en svensk massmördare som ledsnat på svenska politiker. Men vad gör svenska politiker? Jo, ingenting, de bryr sig inte eftersom det handlar om Sverige och svenskar, annat är det när temat handlar om invandrare och utländska mördare.

Lägg Mona Sahlin som surdeg ovanpå allt det där och få en bild av hur Sverige fungerar. Läskigt, skrämmande, fascistiskt, rasistiskt, otäckt.

Diskrimineringsombudsmannen skall givetvis läsa om verkligheten, SVT- debatt borde ta temat en kväll om rasism mot svenskar, TT och Ekot, självklart går de ut med korrekt info och inte bara subjektiva bladderrader, TU, LO:s Svarte Petter kan ha nytta av verkligheten men den klemiga statsministern är värdelös så honom hoppar vi över, att varken Expressen eller Aftonbladet eller DN eller Svenska dagbladet vill skriva om det hör till i dette landet. Det nolligaste landet i världen, en annan nation med så menlösa medborgare finns inte. När Mona Sahlin anställs för det uppdrag hon har så är det tyvärr inget att göra åt situationen. Mer än att yrka på Nytt Stockholms Blodbad.

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.