onsdag 21 januari 2015

jihad för oss


Till Regeringskansliet, statsministern, Anna Batra, Dalai Lama, Göran Hägglund, Mona Sahlin, Socialodemokratiska partiet, Carin Jämtin,  Stefan Löfven, Jan Björklund, Erik Ullenhag, SKL, Kofi Annan, LO;s Petter, Aftonbladet, SVT – Debatt, P4 Malmöhus, Expressen, Barometern, Linköpingsposten, Norrländska socialdemokraten, NSD, Västerbottens Folkblad, GT, Sydsvenskan, Ystads Allehanda, Migrationsverket, Bohuslänningen, P4, Radio Skaraborg, Studio ett, SR, TV4 som ett tips. 

Dalai Lama säger det! Göran Hägglund säger det! Kofi Annan säger det!

De tre framför kloka ord, men Sverige bryr sig inte!

Vad har de tre och Jimmy Åkesson gemensamt?

De vill hjälpa på annat vis!

Och mest lokalt!

Vad gör Sveriges futtiga Stefan Löfven?

Vad gör Sveriges Ragata Skata Batra?

Vad gör Sveriges regering?

Varför duger inte normalt aktade röster åt lilla SVERIGE SOM KNAPPT SYNS PÅ KARTAN?

Svar: Sverige gör tvärt emot allt globalt och internationellt förnuft!

När dessutom Sverige befolkas av  Besserwisservarelser går det åt Helvete som tydligen Kristdemokraterna har insett och Göran Hägglund visar Faans starka ryggrad för första gången i sitt liv.

Dessutom: nuvarande politiska töntar gör tvärt mot den svenska riksdagens beslut. Den svenska regeringen bjuder in analfabeter! Men svenskt bistånd fraktar duktiga svenskar för att hjälpa i mottagarlandet enligt beslut av Sveriges Riksdag. Det är en flagrant dumhet att bjuda in folk och som en moderat sanningssägare sa: Fredrik och Ullenhag är korkade!

Det var dom som började eländet.

Synd att Sverige ännu inte antaget sharialagar som säkerligen kommer och som då sägs vara en anpassning till invandrare. Hade Sverige haft sharia så hade både Fredrik och Ullknoppen fått halsarna skurna! Vá kul, vi anpassar oss! Till humor och aktiviteter och färggranna torg som politikerna förespråkar och glöm inte kebaben! Vilken fröjd!

Kan halshuggningen göras retroaktivt?

Tråkigt att Folkpartiet åker med i soporna. Folket hoppades på Jan Björklund, en militär, sade något, hade åsikter men blev blarr och blurr. NU håller Björklund Sveriges mest hatade person Erik Ullenhag under armarna, så länge Björklund låter Fårskallen vara med i skådespelet tar det inte lång tid innan Folkpartiet torkat till öken…….som man bäddar får man ligga. Medborgarna kräver en ursäkt för Ullenhags närvaro och uppenbara rasism riktad mot svenskar.

Kanske har Herrens strålar strålat på Göran Hägglund? Faan vet? Han drar partiet över vattenytan och får folk att tänka att han har rätt. Men som Faan och Djävulen spelar nog också Göran och Kristdemokraterna: vid valet försvinner alla löften, det brukar vara så.

Tänk att inte en ledare av ett stort parti begriper hur man får fler röster, vinner val och framgång, får folkets förtroende? Men den där korkskallan Anna Ragata Bara Barabaren Skata Batra säger att HON Skatan ragatan vill vara världens mest dumma och korkade nation med öppna gränser för allt avskum som samlas. Som man bäddar får man ligga. Det blir nog tagel i bingen.

Å andra sidan: vad tjänar Batrabruttan på att hålla öppna gränser – som världens humanist under FN:s tecken? Som världen mest öppna glappande fruntimmer? Som världens mest medborgarhatare av sitt land? Som världens mest korkade partiledare? Våffö bidde hon sådan?

Att sedan lantisen Stefan Löfven, den där tröga lantisen, enligt Anna Ragata Skata Barbara är lika värdelös som Anna Ragata, ingår i bildens komposition.

Sverige ligger på botten. I stället för att säga att så länge vi importerar invandrare blir arbetslösheten större. Så länge vi importerar invandrare går svenska skolan nedåt. Så länge vi importerar invandrare dör desto fler svenskar i brist på vårdresurser, så förklarar svenska värdelösa politiker all nedgång med exporter, ekonomier och stora ljug och fantasier och okunskap.

Men intet ur verkligheten bryr sig politiker som Löfven och Skata Ragata om. De där nuvarande politikerna mördar, avlivar och bryr sig inte om svenskar. Skall de inte straffas för det? Politikerna duger inte ens till att planera klokt för ett bättre liv åt svenskar. Politikerna föredrar att avliva svenskar och bjuda invandrare på femstjärniga hotell.

Var jag svensk politiker vore jag rädd. Jag skulle tänka att tänk om en svensk hederlig medborgare tappar humöret och blir som en svensk sakta och lugn norrlänning som brister – på dåligt humör. Vem vet vad som då kan hända?  Samtidigt som Aftonbladets Ehsan Khadaffi pratar om massmord på grund av svensk politik så tar extremister, islamister och terrorister över medborgare.

Och Sverige tackar mördare och extremister med att ge dem boende och arbete medan andra länder som har sunt förnuft river sönder deras pass. MEN INTE SVERIGE. Fy faaan för sådana som Mona Sahlin. Hon borde inte ens reflekterat över sitt uppdrag. Hon kunde snabbt ha insett att de där jihadgossarna skall bort från Sverige, men som invandrarälskare eller älskarinna som hon var, kan inte Sahlin förmå sig säga det. Typiskt dåligt personval för uppgiften, mer subjektivt kunde inte ha gjorts. Hon står främst när bilan faller, bredvid Bilan Osman på Expressen, en omogen livsoerfaren liten somaliska som vet ingenting utan får propagera Islam och för muslimer till den grad att även Thomas Mattsson borde stå i kön för stupstocken. Bäst är Aftonbladets Ehsan Fadakar på Aftonbladet. Han som invandrare inser att fortsätter Sverige så här går det åt helvete med landet. Och han som invandrare säger det i sin spalt! Det är värt respekt.

Det handlar inte om exporter, marknader, globala slantar, det handlar om Sveriges galenskap. Stefan Löfven, ta till dig! Med fjantiga socialdemokrater i släpet och förljugna som Carin Jämtin. Ni som införlivar en islamist och potentiell terrorist i den svenska politiska kärnan!

Du Anna Skata Ragata Batra, ta Fadakars ord som en hälsning. DU ANNA Skata Batra Ragata är en mörderska, vad annat när du medvetet låter svenskar ligga och dö bara för att du prioriterar invandrare?

Du bör rimligtvis ha straff.

Omdisponera den svenska ekonomin – det är föreslagit från och till den svenska regeringen och bruttan som håller i slantarna.

Vi är många som säger samma sak. Du anar inte hur många. Och pass upp på Ehsan Fadakars ord i Aftonbladet om tredje massavrättningen.

Om han är islamist eller ej spelar ingen roll.

Kanske rent av en svensk?

Mer än så är ni i så fall inte värda. Som talesättet: ”En god svensk politiker är en död politiker”. Ett dåligt skämt måhända men det värsta är att politikerna inte ens begriper att ta till sig något av skämtet. Medborgargarden, svenskar som åker utomlands för att köpa stilletter, kurser i självförsvar, massor av illegala vapen som kan köpas av svenskar, våldtäkter, skottlossning till vardags, bedrägerier - allt irriterar svenskar – hela atmosfären är nyvorden – på grund av invandring.

Svensk hederlighet finns inte längre. Den har Fredrik Reinfeldt sett till att strukturera bort ur det svenska samhället. Men svenska politiker bryr sig inte. Då vet ingen vad som händer.  Klokast är Ehsan Fadakar:

Han varnar för en massmördare i Sverige. På grund av svenska politiker. Förhoppningsvis går denne potentielle skjutare från dörr till dörr och skjuter politiker, börja med Erik Ullenhag och Fredrik, vore ju synd om han mejade ned en massa hyggliga svenskar på Stortorget. Det bör reserveras för Stockholms nya blodbad.

Tja, som Fred Åkesson sjunger och tolkar Rubensson: vad gör väl det den döde, därnere  i sin grav, om kistan hamnat upp och ned och locket fallit av…………..så vi svenskar kanske kör i gång en jihad mot Sverige….

Vem vet? Mvh en medborgare.

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.