måndag 5 januari 2015

Dick Harrysson, Lunds universitet, Svenska Dagbladet.


Till Dick Harryson, Lunds universitet.

Du pratar om att det handlar i grunden om humanitet. Jo, så riktigt. Kruxet är att du vill vara human mot främlingar, men du bryr dig inte om svenskar. Sverige går ekonomiskt på knä i dag enligt egna regeringsföreträdare, mest på grund av invandringskostnader av olika slag. Men du Harrysson bryr dig inte om svenskar. Du pratar om långsiktig framtid! Du Herr Dick, VI SKITER FULLSTÄNDIGT i dina framtidsbetraktelser, I DAG, dör svenskar på grund av att Sverige inte kan ge svenskarna det liv de bör ha rätt till. Vi klarar inte att betala räkningar, många fattigsvenskar äter skrap från slakterier, vi bor i allehanda utrymmen som förbättrade skrubbar och liknande både vinds- och källarutrymmen, men DU Dick, bryr dig inte. Vardagslivet för oss svenskar brister i volym och kvalitet på grund av politiker som organiserar och försvarar invandring men nämner inte svenskar. Ni i klump kallas i ordboken för rasister i en diktatur.

Exempel: en äldre granne och dam genomgick nyligen en ryggoperation. På vårdcentralen på orten har alltid funnit sjukgymnaster och relevant lokal. Förra veckan stängde den anläggningen. Den gamla tanten ligger nu hemma i sin säng och kommer att stelna som en pinne och ligga där tills hon dör. Lokalpolitiker och många som din röst erkänner att anläggningen stängdes på grund av lokala kostnader för invandring och landstinget instämmer. Det där du sketne professor, var bara ett av de exempel som vi medborgare lever under till vardags på grund av dina och andras åsikter. VI ÄR så fruktansvärt trött och less på all gagga om invandrare som ständigt dessutom prioriteras. Släng ut dom och gör som den globala åsikten säger i samband med Östersundsbussen! Skicka dem i retur till Syrien. Det vore en bra början.

Men DU professor Dick – du bryr dig inte om den gamla svenska damen som ligger och dör. Samtidigt förespråkar du humanism riktad mot främlingar, men du nämner inte med en stavelse något om svenskar.

DU Dick Harrysson, du är en rejäl skitstövel.

Du är i praktiken en mördare. Såväl som dina politiska fränder. Som sagts sedan en tid: Sverige behöver ett nytt blodbad! Med dig främst i stupstockskön.

De övriga är ju politiker och alla vet hur politiker fungerar. MEN DU kallar dig professor, därför skall du förslagsvis slås ut och stå först i kön till Blodbadet.

Till Svenska Dagbladet, dagens Nyheter, Aftonbladet, Expressen, SVT – Agenda, Diskrimineringsombudsmannen, Regeringskansliet, och rasisten Stefan Löfven, Lunds universitet, Sydsvenskan, Skåningen, Blekinge läns tidning, Malmötidningar, Radio P4 Malmöhus, Landshövdingen Skåne län, Länsstyrelsen i Skåne.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.