söndag 1 februari 2015

skellefteås infantila och Sara i Skyttinann i KD


 

 

Till Diskrimineringsombudsmannen, DO och JK, Justitiekanslern och JO, Justitieombudsmannen.

Skellefteå tidning, Sundsvalls tidning, Norran, Folkbladet, Umeå, Västerbottens Kuriren, Umeå, Megafon, Skellefteå, P4 Radio Västerbotten, P4 Radio Västernorrland, Skellefteå kommun, Luleå kommun, Hudiksvalls kommun, Sollefteås kommun, Sundsvalls kommun, Umeå kommun, Storumans kommun, Kiruna kommun, Landshövdingen Västernorrland, Regeringskansliet, Folkpartiet, Centerpartiet, Maud Olofsson med sina nybyggarekärlekar, Mona Sahlin, samordnare och justitieministern Morgan, samtliga riksdagens ledamöter, Sara Skyttedal.

Att: Annette Lindgren, Skellefteå kommun.

Annette Lindgren – Nya Moderaterna vill ge asylsökande subventionerade busskort. Det är en flagrant diskriminering av svenska medborgare. Det finns mängder av svenska medborgare som bättre behöver subventionerade busskort. Varför inte börja med att skaffa en bättre sjukvård och pensioner för gamla svenskar till en kostnad av en miljon per månad som subventionerade busskort kommer att kosta. Nya Moderaterna har tagit sin roll som den värsta part som förstör Sverige. Varför prioriterar Nya Moderaterna med Annette Lindgren i spetsen asylare? Varför vill Lindgren avliva svenskar men låter invandrare leva lyxliv. Det är oomkullrunkeligt känt av Annette Lindgren att svenskar ligger och dör i brist på sjukvård, varför prioriterar Moderaterna problemskapande invandrare mot att vårda svenskar som ligger och dör i brist på ekonomi i Sverige? Annette Lindgren och Nya moderaterna ser svenskar i nöd men bjuder hellre  invandrare på lyx. Sekten Rädda Sverige har inget mot att korta knoppen på Annette Lindgren och för den traumatiska aktiviteten och händelsen som det innebär att hugga huvudet av någon, så vill sektens utövare ha garanterad terapi, nya arbeten och schysst bostad efter att sekten huggit huvudet av Annette Lindgren och Anna Burka Barbar med flera populistiska Moderater och Annie Lööf.

Annette Lindgren, gör som så många andra Moderater, engagera dig i ett nytt Moderaternas parti Nya Nymoderaterna och Rädda Sverige! Och kom ihåg, om sekten knoppar av dig, så ha psykolog och nya arbeten och lyor redo för sekten är offer som Anna Burka intygar, och de som mördare är sjuka och behöver hjälp som Mona Sahlin säger.

Stå för partiorden.

PS, Vill du stackars sjuka Annette som offer för infantilitet och kommunsyssla så kan sekten ordna psykvård. Du behöver sådan.

PS Du Jan Björklund, dra tejpen från läpparna och prata som folket önskar, och ta tillbaka Folkpartiet, men du måste hålla en verklighetens linje och sluta fjanta med invandrare, dom skall stoppas. Invandringen ligger bakom Sveriges nästan alla problem. Så ställ upp, håll din raka skollinje, klart att betygen skall ligga på plats. Invandrare som är straffade skall ut enligt beslut och inte en jävel till skall över bron. Tar du den riktlinjen så ligger din framtid rak och tydlig och du tar landet i rätt riktning. Men du måste övertyga de andra eller gå solo och hårdfast beslutsamt om att det måste bi ett slut och snabbt på ljugande, bluffande, kriminella varelser som kommer till Sverige för att svenskarna är så korkade och delar ut pengar. Dalai Lama sa att bästa hjälpen får flyktingar i hemregionen, Annan – FN – har sagt likt Dalai Lama och Sveriges fina riskdag har ett biståndsprogem där kunniga goda svenskar åker till mottagarlandet – men inte en svensk politiker tar åt sig av erfarenhet, kunskap och beslut och svenska politiker bryr sig inte Dalai Lama eller FN:s Annan. Två herrar vars ord brukar väga tungt, men inte i Sverige när det handlar om invandring.  Sverige styrs av världens mesta Besserwisservarelser. Fy faan för svenskar och Sverige i sin smala åsiktkorridor som är unik för hela världen. Den mest erkände och kloke och omdömesfulla kolumnisten i Sverige genom tiderna skrev en gång att han undrade varför svenskar var så benägna till självutrotning. Den frågan ställde han efter ett långt liv och många år utomlands i andra kulturer och tänkanden. Varför skall Sverige alltid var bäst i att vara värst? Vad tjänar Anna Burka Barbar Bara Barbara på att kalla sig stormakt i humant arbete?

Det är frågan – men Burkabruttan förstör Sverige. Det är allt hon förmår, och hon avlivar svenskar som inte får resurser att klara sig.

Ni -  Jan Björklund, Folkpartiet och Ni KD- sällskapet med Sara Skyttedal  – låt henne ta över och gå tillsammans med Jan i spetsen för en normalt tänkande invandringsfilosofi och ni tar över alla moderater som vill vara moderater och inga svenskdödare. MEN ni måste stoppa invandringen med blixtens hastighet. Gör som ovan och ni går en ljus framtid till mötes……Lycka till.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.