torsdag 1 januari 2015

patetiskt - herr professor i lund och därtill universitetet


 

Till Styrelsen för Lunds universitet, Regeringskansliet. Till Jan Björklund, Folkpartiet, Morgan Johansson, migrationsminister, Aftonbladet, Expressen, Svenska dagbladet, Dagens Nyheter, LO:s Petter, SKL, TT, Sydsvenskan, Skånska Dagbladet, Blekinge läns tidning, P4 Radio Malmöhus, Ystads Allehanda, Malmö kommun.

Torbjörn von Schantz, rektor, Lunds universitet

Till Dick Harrysson, Lund

Ja du professor Harrysson, svenskt bistånd skickar svenskar utomlands för att lära de mindre duktiga. Du gör tvärtom, drar hit soporna. Kan du inte se i dina ord hur befängt du resonerar? Dalai Lama sa också att bästa hjälpen ges på plats, så kloka är de flesta, inklusive Sida, men inte du.

Samtidigt har du alldeles rätt, till Sverige kom alltid de bästa och kunnigaste från andra länder under 1300-talet och framåt, tills nutid. Du talar om välutbildade människor som tyckte synd om lilla outvecklade Sverige. De såg möjligheter att med sin driftighet och företagsamhet tjäna bra, leva gott och gjorde de nytta i Sverige så för all del. Det bjöd invandrarna på. FÖRR i tiden. Som biståndsarbetare fungerar svenskarna likadant som dina invandrare på 1300-talet. Vi åker ned till u-land och har det bra och kan man lämna en droppe gott efter sig så för all del, ta för er säger man till u-landet och så är det bra med det.

MEN IDAG HERR PROFESSOR! Tar vi in analfabeter som inte kan ett skvatt om någonting, förr var invandrarna yrkesmänniskor och utbildade och duktiga som du själv säger. Nu skall vi svenskar betala för deras överlevnad. Vi svenskar skall bjuda invandrarna på allt.

DU är patetisk Herr Dick!

Du ger kebab och mat som exempel på hur fint dagens invandrare får Sverige att blomstra, som det låter på dig. Mer än kebaben tycks du inte ha att ge som exempel på hur bra Sverige blir av alla värdelösa invandrare.

Läkare som kommer hit är inte kvalificerade efter svenska mått, invandrade taxiförare fungerar som bedragare, handelsmän lurar skitten av svenskarna, invandrare säljer vad som helst och kallar det biff från svenskt kött osv – osv. Invandrarna har förstört den svenska skolan, svensk sjukvård klarar inte ekonomiskt att laga svenskar men invandrare får allt gratis och är det någon som lurar försäkringskassan är det invandrare osv – osv.

Som du märker professor Dick, så är det lätt att göra en lista på allt elände som invandrare skapar åt Sverige. Lägg till alla mord, skottlossningar, våldtäkter och misshandelsärenden invandrare står för och dessutom kostar de som hamnar i finkan en väldig massa skattepengar varje dag. Det du Harrysson. Det är verkligheten.

Hade vi fått in den typ av invandrare som du talar om så hade de säkert gjort nytta för Sverige. Sådan politik har Kanada och andra länder. Vill du komma som invandrare skall du visa vem du är och vad du kan. Men i Sverige hamnar allt drägg från jordens alla hörn.

Du pratar om präster, bankirer, militärer, godsägare och intellektuella som förr flyttade hit, i dina historiska tider. Det är skillnad mot analfabeter och jihadrasister och terrorister som är dagens invandrare.

Vi fick nya städer skriver du, jo,jo, det var då det på ditt 1300-tal när förmögna och kunniga kom till Sverige. När? professor Dick får vi en analfabet från Somalia som bygger en ny stad i Sverige? Hosta upp dem du, så skall Sverige visa sitt goda jag. Var är de du talar om – industrimän som invandrare som berikar Sverige? Det enda du lyckas pysa fram är ”berikar Sverige med sin verksamhet, de nya maträtterna som vi har lärt oss att älska” = dina ord Herr Professor. Verksamheten du talar om är väl organiserad kriminalitet och invandrade taxiförare som har förstört Sveriges taxiverksamhet, förutom skolan i förbifarten.

I dagens tidning där du skrivit din PelleJönstext om invandrare, i samma tidning står om svenska kvinnor som har blivit väldigt rädda förr att nyttja tunnelbanan – sedan invandrarna började anlända. Kommunerna har själva tydlig statistik på att sedan invandrarelever började fylla den svenska skolan har alla betyg gått nedåt. Och fler lär de bli och allt sämre hamnar Sveriges skola i internationella jämförelser.

Men Sverige skall alltid vara bäst i att vara värst. Att du Dick får kalla dig professor är väl en skam för Sverige och Lunds universitet. Du är bara patetisk och sprider irrläror.
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.