fredag 16 januari 2015

folkpartiet - varning


V A R N I N G

 

för

 

folkPARTIET!

 

Kan det vara så Gudsfruktigt att Jan Björklund en dag förmår sig att inse att de politikerpolare han drar till sig är rejäla kräk, populistiska skitstövlar, förljugna och missanpassade svenskar? 

Nä, han klarar nog inte den insynen.

Men sedan undrar han varför Folkpartiet krymper, varför folk inte tycker om Folkpartiet???!!!

Den partiledare, som har en av Sveriges mest hatade varelser Erik Ullenhag knuten till sig och en avlivare i form av Anna Starbrink, och inte bryr sig om att gamla svenskar dör i brist på pengar i Sverige, den partiledaren som låter terrorister och analfabeter välla in i landet utan minsta kontroll, den partiledaren skall inte vara politiker, inte heller något annat.

En partiledare som låter sådant ske är olämplig som människa.

Tänka sig: Jan Björklund låter avliverskan Anna Starbrink avliva svenskar – samtidigt som Jan Björklund släpar hit en massa dynga som terroriserar Sverige och som knäcker all välfärd och omtanke.

 

Men sådan är Folkpartiets prioritering. Analfabeter först, svensken på slutet.

 

Att Erik Ullenhag som förstört Sverige lever borde anses vara ett mirakel. Med stor sannolikhet hade han inte fått fortsatt leva i annat land. Det roliga nu är att svenskar efter all uppmaning att göra si och så från politiker börjar ta efter invandrarnas tankar, så nu snurrar funderingarna: avliva Ullenhag och Fedrik för deras synder. Visst är väl svenskar duktiga – de lyssnar och lyder politiker som uppmanar dem att följa i invandrarnas färgglada kulturer och intressanta inslag. Gör si och så säger invandrarministrar en efter en genom tiderna. Nu gör svenskarna så allt mer. Det innebär död för politiker och extremister. Svenskarna börjar snart fullfölja förslag och order eftersom politiker vägrar demokrati och förnuft!

Anna Spardöd kan sägas avliva medborgare med sin sjuka budget men Jan Björklund tillåter sjukt i landet och främjar genom fortsatt import av mer drägg en än mer sjuk nation.

Partiledaren säger inte ett ord om den fortsatta importen av oönskade och olämpligt drägg och avskum som får svenskar att dräggla efter Björklunds och sällskapets huvud på fat.

Tänk att svenska politiker inte lärt sig ett skvatt av förnuft från Europa, Sverige eller resten av världen, inte ens av sina egna snedsteg!

Stridshästen Fredrik föll och dog, men Anna Barbaren Burka är så korkad att hon fortsätter i samma hovslag.

Och vad slags nation är Sverige?
Töntarnas samlingsland?

 

Varning för Folkpartiet!
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.