måndag 8 september 2014

Ynkliga Borlänges sossar förstör byn i Dalarna! Rasister regerar, prioriterar och diskriminerar.


 
Pensionärer kommer!

           Till alla pensionärer
SPF , SPI _ VÄLFÄRDEN, PRO, Seniorer i Tiden, SKPF, SPRF, SPF, SKPE,

Regeringskansliet, Socialdemokraterna i Borlänge, Borlänge kommun, samtliga kommunalråd i Borlänge,

Nya Moderaterna med korkskallen Erik Fårknopp.

 

VI pensionärer vill tala om att eftersom våra organisationer inte gör ett praktiskt skvatt för pensionärer i Sverige RÖSTAR vi på Sverigedemokraterna på söndag.

 

NI organisationer
med ynkryggen och den värdelöse Curt Persson, PRO, i spetsen – gå och häng er! 

Självklart vet regeringskansliet och ynkliga gubbar i Borlänge om Borlänges rasistiska politik och diskriminering men ingen bryr sig eftersom man ger förtur i alla sammahang till invandrare.

Vad säger Jonas kommunisten Sjöstedt. Den där menlöse Göran Hägglund, Den störste skitstöveln någonsin Fredrik Reinfeldt med Erik Fårskalle. Vad säger Folkpartiet och bruttorna Lööf och Romson? Och Löfven håller med och lovar en massa som är enbart ljug.

De där två skitstövlerskorna Romson och Lööf behöver inte äta med sugrör som den här gamla damen på bilden.


 

Det är sådan vård vi övriga råkar ut för, utom förmögna politiker som snor åt sig våra pengar, för att snacka gagga och inte göra något än att drömma och fantisera som den där flumtanten Åsa Romson. Hon är totalt löjlig i sina kalkyleringar, Åsa lever inte i denna värld. Hon pratar som om hon och svensk klimatpolitik skulle rädda världen.
Hon säger ingenting om sin rasistiska agenda där hon vill utrota svenskar som Co2, eftersom Åsa föredrar invandrare, kanske prioriterar hon svartmuskiga svartögda herrar mot svenska män? Kanske har hon en hemlig agenda i sitt liv? Vem vet. Politiken kan ju fungera hur som helst med den där åsikten som Åsa har och givetvis Herr Nils Gossas i Borlänge, förljugna varelser som bör stopps in i den eviga fantasin.
Så där som på bilden ovan ser alltså truten ut på svensk medborgare, invandrare får gratis tandvård. Vi kan inte ens hoppa upp och sätta hörntänder i strupen på er! Med dönickar som Gossas och Bohman och ryggradslöse Persson i Borlänge blir vi tandlösa, medan nybyggare får allt.

Vi pensionärer RÖSTAR på SVERIGEDEMOKRATERNA,

de enda som bryr sig,

de enda med ryggrad.

 I övrigt, gå och häng er! Det finns också massor av ståplats i Nybroviken. Det är inget problem att engagera pensionärer som sätter blytyngder runt halsen på er så ni säkert sjunker och vi slipper er!
Till och med statsministern säger att invandringspolitiken går åt helvete i Sverige. Men fjanten Gossas med Romson och Fridolin säger annat.
 

Göran Hägglund, Folkpartiet, menlösa kärringskrället och rasisten Maria Larsson, Krisdemokraterna, Fridolin, Annie Lööf och Åsa Romson: Ta ert förnuft till fånga och följ Stefan Löfvens framtid i Sverige och lev fortsättningsvis på bidrag!

Stockholms kommun, Riksdagens ledamöter, Umeå kommun, Luleå kommun,

Helsingborgs kommun, Uppsala kommun, Skövde kommun, SKL.
Sist och kanske värst LO med Stefan Löfven som ljuger och lovar en massa exkrementer så Stefans trut inte räcker till.

DalaDemokraten, Dalarnas tidningar, Falu Kuriren,  P4 Radio Dalarna, Eskilstunakuriren, Flamman, Kommunisten. 
 

 

Med hälsning från en pensionärs trut.

 

 Till Göran Dandelo, SPI Välfärden.

 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.