onsdag 10 september 2014

Röstlund, aftonbladet, arbetarbladet, nordströmdaniel,skitstövelaktigt,rasistiskt,fascistiskt och så media och mediefolket


Till Arbetabladet, Till Svenska Journalistförbundet, Till Aftonbladet, Thomas Matsson Expressen, MittMedia, P4 Gävleborg, Skånska dagbladet, Sydsvenskan, GT. Korpilombolo med Omnejd, Nordupplands Tidning, HelaHälsingland, P4 Uppland,  Gävle kommun, Sandvikens kommun, Hofors kommun, Ockelbo och Järvsö och Delsbo i största allmänhet, Storvik och Kungsgården.

Socialdemokratiska sällskapet med lögnaren Stefan Löfven i spetsen, Regeringskansliet, Riksdagens alla ledamöter, Riksdagens talman, fascisterna Fredrik Reinfeldt och Erik Ullenhag,

Södertörns journalishögskola och den store skitstöveln av alla chefredaktör Daniel Nordström på Arbetarbladet.

 

Hej mamma Kerstin Röstlund!

Du är som den som skriver, inte alls säkert bloggen i sig, i nära kontakt med redaktionsskrivare. Vi vet att det är för jävligt att folk inte får säga och skriva vad de vill och dessutom bara redogör för andras åsikter.

Det är just där skon klämmer bäste Röstlund!

Varken den ena eller den andra får säga och skriva vad de vill i dag i Sverige. Läget står vågrätt med skillnaden att de som har största makten får skriva mest och vad de vill medan de mindre starka får finna sig i att vara undanskuffade med epiteter som knappast alltid är sanna. Bra exempel är Thomas Mattsson på Expressen som använder samma omoraliska principer som han säger sig motarbeta i det civila samhället.

Där står vi alla. Har du en dotter som vill säga något har hon möjlighet att göra det. Har Fia på Konsum inte den möjligheten så kommer hennes ord ingen vart. Det är skillnaden.

Att blaskan du skriver i då kallar människor utan förbehåll för rasister utan kännedom och kunskap är lika dåligt som om en samling människor skulle kalla dig fascist, och vari ligger skillnaden? Den gamla hederliga journalistiska hederskodexen gäller tyvärr inte längre. Är du hemma  i Dalarna så vet du.

Murvlar var ena jävla gåpåare men de kunde aldrig anklagas för att vara osanna. I dag är mest var enda journalist subjektiv även i nyhetsreportage och förr lärde sig journalisten på journalistutbildningar att om det gick att se vad reportern stod personligt och politiskt var journalisten en dålig reporter. Som sagt, i dag gäller tvärtom.

Desto mer du profilerar dig, ju bättre reporter är du. Så, Mamma Röstlund. Du har en dotter som alla känner till namnet men ingen till person. Det får din dotter lida av i dagens medievärld. Men du mamma Röstlund må även tänka på motparten. Varför skall inte den få utgjuta sin röst som din dotter?  Tro inte att det gäller ett specifikt parti, det är i dagens Sverige allmängods inom medievärlden med skillnaden att en del säger som det är, andra håller käft och tiger och lider eller vågar inte säga knäpp.

När en moderat kallar två ministrar för korkskallar blir han utesluten, på grund av sin öppenhet. När ett kommunalråd går mot sina partikamrater blir han avstängd. När en FI- tjej i FI-ledningen torterar sin dotter och blir straffad av lagen säger Schyman ingenting. På söndag sitter kanske denna mor som misshandlar sin dotter i Riksdagen. En invandrad pappa blir galen och går bärsärkargång på dagis när en liten tvåårig gosse kramar om invandrarens dotter i samma ålder. Om det sägs ingenting. När invandrarpappan hotar att mörda alla dagisbarn säger samhället ingenting. När konverterade invandrare säger att de kom hit för att erövra Sverige säger du ingenting och din dotter vågar inte skriva om ärendet. När grannens fru återvänder från barnsjukhuset med en son som har problem med öronen får grannen berättat hur läkaren inte sa ett enda ord till mamman, utan pratade enbart direkt till den femåriga sonen och läkaren hälsade inte på mamman, som ju var kvinna och fruntimmer besudlar man sig inte med som islamist och muslim.
Socialdemokraten Jonatan Bengtsson
var aktuell i samband med mordhot, han greps och misstänktes.
Vad säger Stefan Löfven och socialdemokraterna och Daniel Nordström på Arbetarbladet?
Svar: Ingenting.
Det du Röstlund, så fungerar olika partier.
Så tro inte att du har påpekat något anmärkningsvärt.
 
Som du Kerstin Röstlund frågade:

Är det ett sådant samhälle vi vill leva i?

TÄNK på söndag.

PS. Du Kerstin, Gävle Dagblad hade nyligen – i går? – ett inslag på debattsidan av en person som varken var Sverigedemokrat eller annat men saknade schysst hantering i media eftersom folk pålades epiteter som inte var sanna. Det du Kerstin Röstlund, försök få Arbetarbladet, Jenny och Daniel, att publicera en sådan moralisk insändare. Ha det bra, du har en duktig dotter.






 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.