fredag 12 september 2014

Reinfeldt anser SIDAS personal och verksamhet vara rasistisk! UT med SIDA kommenderar Reinfeldt och Löfven i kör!


 Till Röda korset, till SIDA, till regeringskansliet, till Rädda Barnen, Till Diakonia, Till Svenska Kyrkan, Till Afrikagrupperna, Till LO - landsorganisationen, till ABF - Arbetarnas bildningsförbund, Till Socialdemokratiska partiet, Till Folkpartiet, Till Kristdemokraterna, Till Annie Lööf, Till Åsa Romson och Maria Ferm.

Svält ut Fredrik Reinfelds rasistiska principer!

Statsministern vägrar acceptera svensk biståndslogik!

Fredrik Reinfeldt förklarar sin person som rasist och känner sig hemma i Sverigedemokraternas logik!

Fredrik Reinfeldt föraktar sina egna principer och statliga beslut!

När Sidas biståndspolitik utövas världen runt och Sverige bidrar lokalt med miljarder i olika länder enligt statsministerns beslut så låter biståndsprincipen klokt utövad.

Men statsministern föraktar sina egna beslut.

När ett demokratiskt politiskt parti vill bedriva flyktinghjälp enligt den svenska statens principer, då kallar statsministern det för främlingsfientlighet, alltså är svenska statens Sidas biståndsprinciper förenligt med främlingsfientlighet. Det bekräftar statsministern eftersom hans sinne är fyllt av hat mot en liten grupp politiker.

Sverigedemokraterna får kritik för att vilja satsa på lokal hjälp av praktisk överlevnadsnatur i närområdena till oroshärdar varifrån det går en stor ström av flyktingar.

När Sverigedemokraterna vill utöva det logiska biståndet enligt svenska statens signum och biståndsprincip, då framställs Sverigedemokraterna som rasister och främlingsfientliga.!!!????? Vad är då den svenska nationen och det statliga svenska verket Sida?

Svar: Sveriges bistånd Sida är det stora och väl organiserade biståndet men i verkligheten rasister och främlingsfientliga enligt Fredrik Reinfeldt. Fredrik Reinfeldts snurriga vindlingar snurrar åt alla håll. Alldeles otroligt. Därmed har svenskarna gjort sig själva till rasister och främlingsfientliga, inte minst är Fredrik Reinfeldt en sådan person. Sida bidrar med stora insatser i akuta flyktingområden där situationerna är bedrövliga. Samma tänkande representerar Sverigedemokraterna. Då benämns tankarna främlingsfientliga!!??

Konklusion: Sida som biståndsorganisation bedriver enligt Alliansens normer en rasistisk verksamhet.

När länder runt om i världen får svenskt bistånd i sitt lokala samhälle är det alltså enligt stasminister Reinfeldt en rasistisk och främlingsfientlig insats.

Hur kan den där farbror Reinfeldt alls få var med i ett civiliserat samhälle?

Uppenbarligen kan han inte skilja på det ena eller det andra, då är man ynklig, även som statsminister.
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.