lördag 6 september 2014

Lögner och löften - skall det vara så?


Till Stefan Löfven, Socialdemokratiska kansliet, Sveavägen, Stockholm, LO-Karl-Petter Thorwaldsson, Verkställande utskottet för Socialdemokratiska partiet. Verkställande för LO.

LO-distriktet i Malmö. LO-distriktet i Luleå och Umeå. Lärarnas riksförbund, socialstyrelsen, regeringskansliet, ABF- Stockholms- och Umeå- och Östergötlands kontor.

Ni borde skämmas men det kan ni givetvis inte med era enorma lögner ni öser över svenskar. Stefan Löfven kvalificerar inte som statsminister. Bara att han presenterar alla förljugna löften diskvalificerar honom.

Ni politiker vet som medievärldens alla journalister att minst 70 procent av alla era löften tas efter en valseger inte ens upp till behandling. Av de resterande få procenten blir kanske fyra, fem procent en verklighet. Det visar undersökningar efter många val. Så DU, Löfven, snackar skit och ljuger till 95 procent. Hur faan skulle det vara om du såg till att svenskar hade det drägligt innan du gör käften större än vanligt och blandar in Sveriges position på den globala arenan?

Vet du vad Stefan. Här nedan kan du se en bild på gammal svensk som inte har råd att betala tandläkaren. Munnen äter med sugrör, något annat klarar inte den pension ni politiker ger fattigpensionären. Vi har inte råd att betala tandläkarnas räkningar för att få tugga vår mat. Bry dig och fixa först sådant så kanske du kan glappa med truten om IS efter att du fixat upp svenskarna.

Tills du visat att du gör vad du lovar röstar vi pensionärer på Sverigedemokraterna. Det enda politiska parti som bryr sig och står för vad de säger.

Du Stefan Löfven, snackar men bjuder ingen på verkstad.

Nu vet du.

Fy faaan för svenska ynkliga politiker som inte ens kan bry sig om landets egna medborgare. Du Stefan Löfven är stor sketen rasist och fascist som gör som du gör och säger som du säger.

Bara så du vet.

Folkbladet i Umeå, Helsingborgs dagblad, Göteborgstidningen, Aftonbladet, Barometern, MittMedia, Mediebolaget PROmedia, Skånska dagbladet, Sydsvenskan.VästerbottensKuriren, Umeå.

Så ser vi ut

Tacka rasistiska politiker för det som prioriterar invandrare.

Därför röstar alla med sunt förnuft på Sverigedemokraterna.

 

 PS. Ta din femtiokronors korv och tryck upp den där den hör hemma.

50-lapp! Du är oförskämd också.

 

 
 
 
 
 
 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.