måndag 8 september 2014

Landstingsdirektören avliden som värdelös säges på stán! ? Kan det vá så lyckat?


Till Gävleborgs landsting, Gävle kommun, landstingsdirektören Lönnmark, landstingsfullmäktige, sjukhusdirektören, Gävle turism, Rasistiska ABF-organisationen i Gävle, fascisterna i Gävle LO-distrikt och övriga menlösa, värdelösa politiker i Gävle stad och landsting som snarare avlivar folk på Gävle sjukhus än renoverar kropparna.

Därför:

Blev Gävle pissat på!

Jaaa, vad är det för fel på Gävle?

Är det gatustenarna eller är det galenskap från folket som tynger?

Skämt och verkliga historier om Gävle haglar i rymden just nu.

Senast sanna berättelse låter så här:

Det var en gång en resenär på väg till stationen. (kallades byggnaden för Järnvägsstation? förr i tiden när det fanns järnväg?) Med sitt prostataproblem blev resaren tvungen att skvätta snabbt och fort som sjutton, men mitt i staden fanns inte så många lämpliga buskar. Turistkontoret som för tillfället av någon ogrundad anledning var öppet, låg nära. Med två halvstora väskor i nävarna undrade den nödige om det kunde vara så att turistservicen tillfälligt möjligen kunde hjälpa till med en liten låneservice och bjussa på det lokala skvätteriet. Personalen fick veta att det var brådis, annars skulle strålen strila nedför benet och tågresan skulle bli våt. Men icke sa Nickepojken. Turistkontoret är ingen pissoarer! Finns det någonstans en nödig kunde springa till snabbt då? Jo, visst, hade resenären några lösa kronor kunde han springa några kvarter.

- Tack för hjälpen! Det här är nog Gävletypisk turistservice, sa resenären och lämnade Gävles turistkontor. Av en slump fann han att Stadshusets stora ingång låg granne med Turistnäringens misslyckade servicefolk. - Där måste finnas en pinkemugg, tänkte resenären. De på kommunen pinkar väl? Receptionen framförde artigt att det fanns dock ingen toalett i kommunhuset som var lämpad resenären. Som en räddande ängel klev en herre myndigt fram och sade med insikt att om du ginar bakom huset över stenträdgården så står en grön låda på högkant, den kan du kissa i. Det är meningen med den gröna lådan.  

- Näää, utbrister receptionisten. Pissoaren fungerar inte. Den är stängd.

- Jaha, vad skall vi göra nu då, sa resenären för nu börjar jag läcka.

-Jaha, kanske det går att finna någon plats ute på stadens krogar, sa den kloke i receptionen. Då gick resenären, men inte långt. Han ställde ned de två väskorna cirka en meter till höger om stadshusets port längs gågatan ned mot Järnvägsstationen och tryckte ned byxlinningen med händerna och vände sig mot Gävlehusets ingång och så pinkade resenären på kommunen.

- Det kändes skönt det där, sa resenären, att både få tömma blåsan och att pissa på sossarnas Gävle.

Här finns mycket politiskt att göra tänkte resenären så här inför kommande val.

Vaffö biddé dé så här då?

Det frågade en Gävlebo som fick sin nära släktings dödsattest från sjukhuset – SKRIVEN PÅ ENGELSKA!

Det du sjukhusdirektören och den där landstingsgubben SL som borde ha avlivats och legat i graven för länge sedan, med gravtext skriven på engelska:

Jag? Vad är jag?

Då susar löven och rasslar i träden längs Esplanaden och Gud viskar:

Du landstingsdirektören,

du var och är ett misstag.
 
 
 
 
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.