lördag 13 september 2014

Skolan - Jan Björklund och Stefan Löfven - läs här! Och LÄR!


 

Till Jan Björklund och Stefan Löfven! Ang skolan.

Gott folk, och Centerpartiet, Kristdemokraterna, Moderaterna, Folkpartiet, Miljöpartiet, Vänsterpartiet, Sverigedemokraterna och Regeringskansliet. LO- Thorwaldsson, ABF, SKL.

Nu har ni en dag på er att tänka efter – före!

Var hyggliga och läs de här raderna. Innehållet är intressant. Jag lovar. Där står bara enkel, rak sanning och verkligheten är presenterad som den ser ut. Här finns inga attityder, inget okorrekt tänkande eller korrekt tänkande, här presenteras rakt fram en del av Sverige som det ser ut just nu. 

LÄS och TÄNK – innan ni röstar.

Vi vet alla att i Sverige är det svårt att säga något över huvud taget om verkligheten och det faktiska läget utan att talaren får epitetet rasist eller bli förklarad främlingsfientlig eller också så hetsar man mot folkgrupp.

När jag, som bor i Afrika, berättar för mina svarta bekantar i Afrika att en svensk människa blir kallad rasist om han använder ordet neger, då blir de fruktansvärt upprörda och ursinniga. Min bästis sa en gång: ”Vad har du för jävla analfabeter i ditt land! Kan de inte läsa? Slå upp vilken uppslagsbok som helst och där står att neger betyder folk som lever i Afrika söder om Sahara”.

Mina vänner är stolta över att vara negrer och de kräver och vill vara negrer. Så enkelt är det. Men Sverige brukar tydligen nästan alltid vilja vara bäst i att vara värst. Och som besserwisserfolk vet svensken alltid bättre än andra.

I vilket fall som helst. Härmed noteras enligt faktagrundade rapporter och dokument situationer som nu inför valet kan vara av vikt för den som röstar.

Den svenska skolan har nått botten.

Både svenska kommuner och grannländers och Englands myndigheter har upprepade gånger fastställt att dåliga skolresultat korrelerar helt med ökad invandring.

Samma sak gäller med ostyrda elever som förstör för andra. Invandrarelever står överlägset för den enorma skolkningen och för en stor mobbning av svenska skolelever, men det vill inte svenska myndigheter prata om. Den elevgruppen behärskar sällan svenska språket, vare sig i tal eller skrift.

Då säger en svensk invandrarminister i teve att ”Vi är dåliga på att lära invandrare att tala svenska”.

Tror berörd minister att invandrare är dumma?

Här får ni ett exempel på hur alla invandrare kunde göra:

Min negerhustru levde i Sverige en period. Hon kunde inte ett ord svenska när vi anlände. Efter tre månader kunde hon läsa rubriker i tidningar, följa tevedebatter och klarade sig själv ute i samhället. Hon gick på SFI i början men tyckte den undervisningen var rena komiken. Hon läste SFI litteratur på egen hand. Under kvällarna tragglade jag glosor med henne mellan en och två timmar dagligen. Så kunde varenda invandrare göra om de ville. Men de vill inte. Ingen kräver ansvar av invandrare.  Ingen ställer krav. Invandrare själva skrattar åt det här konstiga svenska samhället där man får göra vad och hur som helst i egenskap av invandrare. Och INGEN invandrare skall få betalt för visat intresse att lära sig svenska. Vill de inte lära sig svenska skall de ut på direkten.

Svaret till den dåliga skolan och invandrares dåliga svenska är att de ger totalt tusan i att lära sig svenska. Många utredningar om SFI har genomförts. Varför blir resultatet av undervisningen så mager? Jo, det har konstaterats ett flertal gånger att långt över hälften av alla SFI-elever hoppar av och går inte till SFI-undervisningen. De bryr sig inte.

Det är sorgligt att höra hur Stefan Löfven i sin naivitet låter som en maskin med mantra som säger att : Jaha, och sedan får de en bättre SFI-undervisning, får extra lärarhjälp och speciallärare och så går de ut nian i trygghet och som fria utvecklade människor med gymnasiekompetens.

Är han totalt infantil den stackars LO-förhandlaren?

Angående språkinlärning sitter det invandrare på våra fik som inte ens kan gå till Konsum och handla på svenska efter många år. De vill inte lära sig. Och så blir man medborgare på direkten nästan. Ingen invandrare har upplevt liknande tidigare. Och alla flinar hånfullt åt Sverige. Varför skall det vara så märkvärdigt i Sverige att ha språktest innan man blir svensk medborgare?

Och så skryter Stefan Löfven om hur många miljarder han skall satsa på invandrarskolor, som Löfven säger: De skolor som mest behöver extra skall få en skolpeng som är betydligt högre än vad Alliansen har lagt.

Alla vet att det är skolor med större antal invandrarelever som statistiskt teoretiskt behöver mer hjälp. Så Stefan Löfvens stora skolmiljarder skall gå till invandrarelevers skolor. Men det spelar ingen roll hur många miljarder Löfven ger invandrarungdomarnas skolor. Eleverna ger högaktningsfullt faaan i att gå till skolan och har dessutom inget egentligt intresse för Sverige och att bli inlemmade. Löfvens teoretiska prat för att höja den svenska skolan fungerar inte eftersom eleverna inte kommer att bete sig som Löfven drömmer om. Det handlar om att vilja från invandrarelevernas sida. Men de vill inte. Då fungerar inga metoder för att höja den svenska skolan. Sedan kan Löfven pladdra om segregering på grund av Alliansen och vad som helst, men skolan blir inte bättre inom tidigast tjugofem år.

Konklusion: Det är invandringen som har förstört den svenska skolan. Den fungerade bra tills Sverige började få in allt för många invandrare i systemet. Det är som Björklund sagt? Det kommer att ta kanske årtionden innan skolan hämtar sig. Jo, och då beror det på att nya invandrargenerationer föds in i svenska språket. I dag skiter de i att lära sig, att uppträda civiliserat eller att försöka vara svenskar. Då duger inte någon hypotetisk planering och resurstillskjutning för att höja den svenska skolan, men den faktabiten varken kan eller vill svenska politiker erkänna, för det går inte att vara icke PK i Sverige. Då är man rasist och främlingsfientlig. Vilket larv, och dessa värderingar existerar endast i Sverige.

Lärare är högt respekterade med status, jag tror överallt i Afrika. En lärares väl kända och respekterade katederutrustning är en piska av flodhästhud. Det existerar en stor kommers med flodhästpiskor inom skolväsendet. Jag har en.

Det svider gott om man slår över fingrarna. Eleverna sitter tysta och är uppmärksamma därnere och är vetgiriga. Lätt som en plätt. Köp in flodhästpiskor till Sverige. Utrusta alla lärare med flodhästpiska så blir det tyst i klassen. Invandraelever vet då vad som gäller.

Samma faktaförhållanden som skolans gäller kring andra svenska samhällsfunktioner. Svenska kommuner har konstaterat att invandrarna har tagit så stor plats i kommunbudgetar att svenskar inte ens får gängse socialbidrag.

När svensken inte får bostad slussas främlingar in på slott och herrgårdar. Vad tror ni korkade politiker att en bostadslös svensk tänker och tycker när han noterar hur främlingar får allt, medan svensken får intet?

Ni politiker skapar hat, förakt och inbördeskrig på sikt. Och kom inte med bludder om Öppna Hjärtan- ni gör er ju bara fåniga. Vad ni utvecklar är en svensk galning som norrmannen, den psykologi ni stödjer i dagens Sverige kommer att leda till en galnings agerande, det är oundvikligt på sikt och det är ni politiker som blir skyldiga till den massavrättningen. Jag hörde oavsiktligt två norrlänningars stillsamma samtal, de var uppenbarligen på besök i Stockholm och stod vid randen utanför Åhlens och de tittade ned på Plattan. Där hade samlats en stor mängd muslimer av någon anledning och den ene äldre svenske gentlemannen sa till sin kamrat: Tänk dig när de där vänder upp röven och ber mot Mecka och du hämtar en K-pist och jag sätter en kula i rövhålet på var och en. Det är min dröm, sa mannen och båda skrattade.

Så långt har ni politiker drivit hyggliga vanliga svenskar, tacka Reinfeldt och Ullenhag och övriga för det.

Till rimliga pensioner finns inte pengar i Sverige men slantar finns när storfamiljerna som anländer

får nya barnvagnar och skinnkläder. Och roligast av allt är kanske att dessa flyktingar får socialpengar för att åka på semester till det hemska land de tvingats fly från, bara för att hälsa på släktingar och bekantar och för att komma bort från Sverige en period när de känner sig främmande.  Sverige är i andra länders ögon en parodi.

En erkänd, stor skrivare i Sverige skrev en gång att han inte förstod varför Sverige och svenskar hade sådan benägenhet till självutrotning. Han är ansedd som klok och omdömesgill. Han är känd och har sunt förnuft.

Med andra ord kan man som konklusion säga att invandringen till Sverige under senare år har förstört både svenskar och Sverige i allt för stor del. Invandringen har utlöst hat, förakt, nya människosyner och politisk extremism som aldrig tidigare funnits i Sverige, ändå fortsätter mot allt förnuft ledande politiker att skyffla in folk som förstör Sverige i sin helhet. Vad svenskarna säger bryr sig subjektiva politiker inte om. Sverige är inte längre en normal demokrati. Här finns regler som i uppslagsboken karakteriseras som fascism.

I går offentliggjorde en anonym tjänsteman på Migrationsverket dokument som visade att syrier som kommer till Sverige redan är boende och medborgare i andra länder. Ofta är det förmögna handelsmän med guldtackor i globala storbanker men när de kommer till Sverige blir de plötsligt fattiga och aldrig har de persondokument utan får ett svenskt pass i vilket okontrollerat namn som helst. När de som asylsökande sedan slussas in på en herrgård eller slott så klagar de på maten. DET är svensk politik. Inte underligt att globala människor skrattar åt Sverige med Reinfeldt och sitt Öppna Hjärta.

Fredrik kallas i folkmun för Herr ÖHöHö.

Hälsning från en sanningssägare

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.