lördag 13 september 2014

Annie Lööf, Centerpartiet, - sexistisk importör?


 

Tjena Annie Lööf! Hur naiv får en centerbrutta vara? Du gaggar om dina promillen och svenska öppna dörrar och hjärtan. Du rullar på med ditt snyftgagg och vet att i Sverige i dag är det så man pratar om man vill fånga upp okunniga svenskars känslor och engagemang. Varför föraktar du svenska statens och SIDAS bistånd? SIDA har i stort inget bistånd utanför mottagarländerna. Du och dina polare föraktar alltså det svenska biståndet. Jimmy Åkessons repliker gav du faan i under tevestunden. Han var den ende som använde den officiella svenska biståndsprincipen, men sånt skiter du i och använder fåniga fjantigheter som spelar på känslor. SIDA hjälper lokalt i biståndsländerna eftersom där fungerar biståndet. Men det skiter du i med din populistiska hjärna.

Du är bara patetisk tycker många så som man hör, synd bara att du samtidigt förstör det här landet. Våra gamla skiter du tydligen i. Du bryr dig inte om att gamlingar ligger i sin egen avföring och dör, att gamlingar inte har hemtjänst som fungerar, du skiter i att välfärden snart alls inte existerar och du skiter tydligen högaktningsfullt i fattiga svenskar. Du är en skam?

I dag publicerade en anonym tjänsteman på Migrationsverket ett dokument som visar hur syrier redan är medborgare i andra länder men blir svenskar på stubben, hur syrier har guldtackor i internationella bankvalv men presenterar sig utan namn och fattiga som flyktingar i Sverige. Sedan sitter dom med tidigare lyxvanor och som förmögna handelsmän och gnäller över maten på någon svensk  herrgård som plötsligt blivit asylförläggning. Och du inser ingenting av sanning och verklighet. Du, har du tänkt på att svenskorna ägnar sig i betydande utsträckning åt allt möjligt hanfolk som du importerar. Alla är hankönade. Kanske Fredrik och Erik är bögar? Det är nog dags att anmäla invandrarpolitikerna till DO. Varför tar de inte hit mödrar och tjejer? Svenska herrar vill i jämlikhetens namn samlaga invandrarbruttor likaväl som svenskor drar över alla våldtäktsmän och analfabeter som vandrar in i landet. Lika skall vara lika. Jämlikt skall vara jämlikt.  Men Du som det verkar sexistisk importerar bara hanar. Varför låter du kvinnor och småtjejer vara kvar i hemmaregioner och bli våldtagna och utan mat och utan ett drägligt liv? Du kan inte på något vis påstå att du representerar väldens största humanistiska makt. Din löjliga inställning till verkligheten gör dig väl snarare värd ett liv med IS-gossarna. Som populistisk politiker är du bara ett skämt kan man tycka och med ditt mantra småföretag så kan man tro så. Men det är klart att har man partikollegor som inte vill ha betyg, inga nationsgränser och månggifte, så framstår du bara som en given del av Centerpartiet. Skrota dig själv, mer är du/ni inte värda kan man tycka. Så här ser fattigfolket ut i truten på grund av pensioner som inte räcker, men det skiter du i. Det gäller ju svenskar, annat vore det nog om det gällde en analfabet eller liknande.
Du Annie - är du en osolidarisk skitstövel?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.