tisdag 9 september 2014

Till Pensionärernas riksorganisation, PRO, Ordföranden Ohlsson med värdelöst bihang.
Till Seniorer i tiden, SPI Välfärden, Pensionärerna på Kommunal, Regeringskansliet,
Folkpartiet, Centerpartiet, Stefan Löfven med sitt lögnaktiga malande om ditten och datten i form av skitsnack. Miljöpartiets osannolika drömmare Fridolf Rudin, förlåt Gustav Fridolin,. Tanten Åsa och övriga delen av packet naturnuppar, skall vara naturmuppar och så Erik Fårskalle som etablerad nationalkrossare.
 
 
Så här ser vi fattigpensionärer ut i truten på grund av bristande ekonomi men invandrare får gratis tandvård.
 
Till Lars G W Persson och Anna Dahlberg på Expressen.

Se så oklanderligt Lars G W Persson utnyttjar sin logik. Ingen skrivare under valperioden har sagt så enkla, kloka ord som Lars G W Persson i sin senaste krönika. Han radar upp simpel logik. Det har ingen annan hittills lyckats med. Och han finner ett val, en konklusion. Lars G W väljer. Enda kommentaren skulle kunna vara att människan som djur, för det är hon ännu, borde få Lars G W att välja annat alternativ, på det alternativet röstar även övriga delar av världen. Det alternativet är som man säger i omvärlden, mer naturligt. Och naturen är inte medlidande och medmänsklig eller särskilt medkänslig, till naturen. En av Sveriges mest kända och erkända och etablerade mediemänniskor skrev för inte alltför länge sedan att han var förvånad över svenskarnas och Sveriges självutrotningsattityder. Som naturgubbe borde kanske Lars G W Persson också tänka så? Men Sverige är som ofta bäst i att vara värst, och sådant ser ju bra ut på någon slags global FN-lista eller liknande. Vad medborgaren tycker är inte så viktigt.  Lars G W är ju naturgubbe, så där missar han en gnutta i sin superba analys hur att välja politik.

Detsamma med Anna Dahlbergs senaste kolumn. Hon framför alla fördelar med snällheten, drömmen och det vackra som genomsyrar atmosfären och särskilt hos Miljöpartiet och hur vackert tankarna rullar i Åsa Romsons knopp, så man blir alldeles övertygad om att Anna Dahlberg nu konverterat till Miljöpartiet. Men så drämmer Anna till med verkligheten och att Åsa Romson även borde öppna sin hjärna, så kan man väl tolka orden i kolumnen? Super sagt.
 

 Så här skall inte en svensk dam behöva se ut i sin mun på grund av bristande ekonomiska resurser men den här bilden visar en verklighet. Och säg inget annat än att spenderar politikerna alla sina pengar på annat, och prioriterar annat, då finns inte ekonomi för svenskar. Öppna hjärtan kan politiker bjuda på när de inte behöver äta middag med sugrör. Det här är en öppen mun som kräver support.

Med hälsning från öppen pensionärsmun.
En käft som önskar huggtänder att sätta  i strupen på svenska politiker.
 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.