lördag 13 september 2014

Svenskdoktor - klart som spat säger Folkpartiet.


 
Till Folkpartiet, Kristdemokraterna med menlösa Göran Hägglund och skräptanten Maria Larsson. Korkskallen Ullknopp som Folkpartist.

Folkpartiet skriver på valfläsksrader att svensken har rätt att förstå vad läkaren säger! Därför vill Folkpartiet ordna med bra svenskundervisning!

SKITSNACK!

Den läkare som behöver svenskundervisning skall alls inte finnas i landet och aldrig vara läkare i Sverige. Han kostar mig som skattebetalare och landstingen en sabla massa pengar.

En svensk läkare har en av världens bästa utbildningar inom yrket. Vi svenskar skall inte ha medföljande problem och behöva ha kontakt med sämre klassens läkare bara för att ni politiker inte duger till att producera svenskar. Då får det gå så länge i väntan på svenska begåvade ungdomar som lär sig jobbet. Varför skall svenska medborgare ha kontakt med en utländsk läkare som inte kan svenska, har sämre utbildning och dessutom inte alls hälsar på patienten om patienten är en kvinna? Läkaren från något Yxland har aldrig samma bra utbildning som våra svenska läkare.

Ni är fel ute politiker.

Så här skall det stå i Folkpartiets valfläskiga annonser:

"Svensken har rätt att förstå sin doktor, det är bra med fler svenskar inom läkarkåren. Vi i Folkpartiet ordnar nu snabbt med utbildning av fler svenska läkare!"

– så skall det stå i Folkpartiets valfläsksannonser. Och så fixar ni till stor läkarproduktion på direkten. Varför har ni inte gjort så under de senaste åren?

Som vanligt = värdelösa politiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.