torsdag 18 september 2014

Hej Johanna Fränden på Aftonbladet


 
Till Johanna Frändén, Aftonbladet.
Visst Johanna, du har rätt. För varje verbal spya polariseras samtalet. Du borde lära dina polare halvsvensken Patrik och den hatade kurden(?) på Debatten att så är fallet, och varför öser de invektiv över svenskar och Sverige? Det gör situationen bara värre, precis som du säger. Kanske är det deras syfte?
Och det är ju så politiker och de flesta svenskar vill ha det! När Lindh blev mördad pratade man som du säger utan polemik men om oro över en skenande aggressivitet, personangrepp och ”väldig förgrovning” av politiska debatten för sånt skadar demokratin. Ja, du förstår ju hela snurren. Men ändå skapar du/ni ännu större problem. Invandrarministern stod en gång i svensk teve och sade att vi skall ta till oss invandrarnas färgrika kulturer och vanor, det blir så nyttigt och roligt för Sverige. Tja, nu gör vi det i allt större utsträckning men som du säger, våld föder våld och hat med sharialagar i tänket och snart är den lagen här också.
Det har ju framförts krav på sharialag i Sverige, som illegalt eller ej i England, som i Tyskland, som i Frankrike, som i USA, där finns politiken, den svenska uppmaningen etablerad, att ta till sig invandrarnas nytta för nationen och alla färgglada inslag.
Du vet redan att desto fler invandrare ju färggladare blir Sverige, precis lika glada som Egypten, Irak och Syrien och liknande med medborgare som vi uppmanas kopiera sinne och attityd och mentalitet från. Snart beslutar svenska politiker att varje svensk skall vara klonad minst en gång med en invandrare. De har snart omformat det svenska sinnet och då har ni vad ni strävar efter, då måste ni väl vara glada? Det är sådana där färgglada människor ni vill ha och göra till svenskar.
Det är så du skapar det Nya Sverige - genom politiken som förs. Varför gnäller du när du är på väg att få vad du vill ha? Å andra sidan, kanske det är tryggast att rösta på den starkaste i klassen, som kanske 2018? Så rätt, så rätt. Med eller utan vapen? Är vi svenskar tillräckligt anpassade efter svenska politikers önskan blir svaret givetvis - med vapen. Det är så
de färgglada invandrarna för dialog i sina hemländer så naturligtvis skall dialogen föras med vapen också i Sverige. Vi svenskar skall ju anpassa oss. Lite mildare är kanske sydeuropeerna som bara pucklar på varandra, inför sittande regering och liknande. Inte så mycket att gagga om. Förbannade kan vi vara lite till mans men å andra sidan, kan du tänka dig Jan B och Göran H gå i närkamp inför öppen ridå i riksdagshuset?  
Kanske förnuftet även om det saknas just nu har växt sig starkare under vägen mot 2018?
Du vet hur världen ser ut. Vilket land ser du som föredöme och förslag på hur ett framtida Sverige skall te sig?
Mängder av utredningar visar signifikant statistik på hur skolresultat har försämrats och den försämringskurvan korrelerar till 100 % med ökad invandring, kommuner har visat hur socialbidragen har ökat med ökad invandring medan svenskarnas socialbidrag har minskat på grund av minskade resurser på grund av att pengarna inte räckte på grund av att invandrare prioriterades, kriminalkostnaderna samma sak, kriminalitet i största allmänhet likaså. Invandring har i alla utredda länder visar sig vara kostsam och dålig för nationerna.
Kan du Johanna säga vilket land det påståenet inte gäller för?
Jag hörde en finne som förklarade sitt hemland Finland som en galen nation. Han sa att nu har de dumma jävlarna ökat invandringen till hundra procent. Från en invandrare till två invandrare.
Kanske svensken skulle anpassa sig och driva finsk mentalitet? Bra för Sverige?
Har du hört den andra roliga ”Finlandshistorien”? Lika god som Norgeshistorierna:
En svensk åkte över en helg och hälsade på en kompis i Helsingfors och på lördagen hade de roligt men vad skulle de göra på söndagförmiddag? – Tja, sa finnen. Vi kanske skall gå ned och titta på negern som säljer fisk på Fisktorget?
Det behöver väl ingen säga men jag påpekar ändå: den enda invandraren som fanns skulle de gå och titta på. Kul vá? Du tycker väl med dina kollegor att alla finnar är rasister, men varför säger ni inte det högt? Debattera, övertyga finnarna, så Sverige slipper ta emot allt?
PS Ordet neger använder jag så länge det står med i Svenska akademins ordlista och dessutom är jag gift med en negerbrud och alla mina negerkompisar nere i Afrika blir ursinniga när jag berättar att säger man neger i Sverige blir man kallad rasist! De vill vara negrer, de är stolta över att vara negrer och inga svenskar skall komma och tala om för dem vad de skall heta och kallas, de är negrer.
Men, tja, som vanligt är svensken världens besserwisser.
PSigen. Min negerhustru säger ibland inför folk: ”I love my white nigger” och klappar mig på kinden. Skall jag anmäla henne till DO, svensknegrernas favoritmyndighet?
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.