måndag 21 mars 2016

ynklig polis i motala


Till polisen i Motala

För en vanlig medborgare som vill ha en poliskår värd namnet låter det patetiskt när polisen hittar en grupp (familjegrupp?) tjuvar som knycker kläder vid en sopstation, men polisen drar sig tillbaka och lägger fötterna på ryggen eftersom de anser sig underlägsna i antal!

Ynkliga poliser! Som dessutom säger att tjuvarna började slåss!!!????

Ni har för bövelen arbetsverktyger?

Eller hur? Använd grejerna då! Batong är inte så tokigt medel. Pistol räcker för att skjuta på benen. Gör då det! Ni kunde väl lagt ett skott i luften åtminstone för att ta kontroll!?

MEN ni skubbar er väg och låter buset försvinna. Ynkligt.

Samma skall sägas om polisgänget som kände sig trängda på en asylförläggning och kände sig tvingade att rymma genom en bakdörr! De som trängde var ett gäng asylare. Och dom lade polisen benen på ryggen inför! Vá är ni för ena?

Svar: Jo, ni är ynkryggar som inte sköter ert jobb!? Medborgarna vill inte ha sådana poliser.

Polismyndigheten i Motala, polisen i Linköping, polismyndigheten i Stockholm, Rikspolisstyrelsen, Motala kommun, Linköpings kommun, Landshövdingen i Östergötlands län, Corren, Motala Vadstena tidning, SR P4 Radio Östergötland, Tidningen Polisen, Motala kommun, Norrköpings tidningar, Folkbladet Norrköping, Smålandsposten, Dan Eliasson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.