torsdag 17 mars 2016

mona sahlin


Till Mona Sahlin

Tänk så Säpo säger:

”återvändande IS-krigare största hotet”

Men lilla goá Mona Sahlin, har dom inte berättat på telefon för dig att de kommit hem? Och sedan dessutom inte ens bett om psyk-och sjukvård, lägenhet och spa och jobb??

Och inte ens skvallrar soldaterna på telefon för dig om att dom tänker spränga dig i första hand? Sedan Rosenbad.

Fy tusan vilka taskmörtar till kompisar och solidariska du har!

Kort sagt Mona Sahlin: FUCK OFF!

Se till att det blir förbud att återvända till Sverige!

Håller du nu på att fixa så Säpogossarna får lite utbildning i solidaritet, och skriver du just nu en promemoria som skall stänga Säpo och din JO-anmälan om Säpo och skrivelsen till diskrimineringsombudsmannen är väl skickade redan och Säpo är säkert polisanmäld för hets mot folkgrupp? Det är du det Mona Sahlin. Det är vad folket väntar sig av dig. Som sagt Mona: Fuck Off och ta dig en ståplats  i Nybroviken!

Du är osannolikt fjantig och naiv, du borde inte få vara svensk medborgare. Stöder man de där herrarna kvalificerar ingen för medborgarskapet. Så är det, så Mona, gå och göm dig och ta telefonen med dig! Helst häng dig.

DU ÄR OÖNSKAD!

Tänk att ni politiker har fått hederliga hyggliga vanliga svenskar att ändra tankegångarna så rejält att svensken hatar politiker. Du är en av anledningarna till att svensken blir snart otrevlig. Men det bryr inte dig. Bara du får pyssla om terrorister, islamister, afghaner och hela världen utom Sverige, så är du nöjd. Så tänker inte svenskar som inte har råd att gå till tandläkaren för att dra ur en tand med värk, så tänker inte en svensk som bor på ort där man stänger enheter på vårdcentralen för pengarna skall gå till landstingets större kostnader på grund av invandrare, så tänker inte en gammal svensk som inte har råd att köpa normal mat, så tänker inte hemlösa som portas från sitt gamla härberge för nu skall invandrare och tiggare ha bäddarna. DU Mona Sahlin är ett avskum. Och inga svenskor som blivit våldtagna av invandrare tycker som du, men du bryr dig inte om svenskor och våldtäkter av invandrare. DU säger, vi måste vänja oss med olika kulturer. Hoppas du får ett gäng somalier mellan benen en dag! Ännu en gång: Fuck Off och göm dig. När det blir revolution så åker du först förmodligen. Man operera bort sjukdomar,sår och galenskaper, Sverige behöver en stooooor operation, alternativ ett nytt blodbad i Stockholm. Du kan köa på torget, vi fixar så du står först, och mister knoppen först. Ha det bra och lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.