torsdag 10 mars 2016

tierps kommun, camilla hamlin


Lärarförbundet i Tierp genom

Camilla Hamlin

ordförande

Tierps kommun.

Bästa Camilla!

Många tycker att ni skall stanna hemma, sätt er egen agenda på vad ni anser jobbet skall få ta ur er! Bry er inte om extra övertidsklasser, vikariebrister och kollegor som är sjuka.

Det är inte ert ansvar. Ta inte på er en massa i onödan. Var lugn, när lärarna sköter sitt jobb och inte mer kommer det att ordna sig, men ni måste visa ni är seriösa, inte bara sitta i lärarrummet och gnälla. Stanna hemma om allt är för jävligt på jobbet.

Det finns invandrare i Tierp som får ut mer slantar än vad ni kompetenta lärare får i lön. Och hela skolproblemet beror enbart på invandringen. Det spelar ingen roll vad den där lilla fjanten Fridolin pratar om, små detaljfrågor har ingen betydelse och påverkar inte helheten i dagens svenska dåliga skola.

Sverige har högar av miljarder att dela ut till alla från när och fjärran, då skall inte ni lärare sitta med snållöner som hämmar det svenska samhället.  Men ni måste visa ni är seriösa. Stanna hemma eller ta inte på er mer än vad som stadgas.

En Tierpare med barn.

Till Lärarförbundet Stockholm, Skolminister Gustav Fridolin, Miljöpartiet, Stefan Löfven, Inrikesdepartementet, Socialodemokratiska partiet, Vänsterpartiet och Annie Lööf, regeringskansliet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.