fredag 4 mars 2016

justitieministeriet, morgan, johansson


Morgan Johansson!

Förbannade mes!

I första hand frivilligt! Du vet ju för tusan att dom sticker inte frivilligt!

Du snackar om så humant som möjligt! Du pratar och hanterar varelser som inte tänker som civiliserade västerlänningar, asylarna har inte våra värderingar, de gör nästan allt på annorlunda vis och tycker och agerar på osvenska sätt. DOM skiter i Sverige och svenskar, bara de får vad de vill ha, får de inte så tar dom. Om det vittnar i dag mängder av socialare som är rädda för att neka invandrare pengar och prylar från våra skattepengar. När svensken kommer följer socialarna strikt regelverk, för vi svenskar hotar inte och småflickornasocialassistenternahandläggarna på socialen blir inte rädda. NU vet vi svenskar hur vi också skall få våra sociala rättigheter! Vi går upp och mordhotar och pratar våldtäkt efter jobbet när socialtjejen är på väg hem. Så enkelt är det. Vi svenskar lär oss också.

Vad skall du göra med tanke på allt mer aggression? Ja, dom bor ju trångt! Far åt helvete Morgan! Vi svenskar bor lika trångt! Dessutom har vi misär, men det bryr du dig inte om.

Direkt efter avslag skall asylarna låsas in högst tre dygn och sedan skall de vara på plats utanför Sverige. Enkelt, lätt som en plätt för andra än mesar som du.

Om att stärka försvaret på asylinrättningar! Våra pengar skall inte användas för att stärka något jävla asylförvar. Kommer asylarna och missköter sig skall de ut samma dygn de påträffas med misskötsel. Sluta fjanta din nolla! Du framställer dig som patetisk, inget annat. Dina ord om mer ”space” och att de får vänta så länge innan svar etc gör dig till en naiv fåne. Att de bor trångt! Du är löjlig. Massor av svenskar bor lika trångt. Vi får inget extra ”space” av staten. Vi förväntas lida. De där bor i ren lyx jämfört med många svenskar. Du skall skaffa boende åt svenskarna FÖRST! Blir det något över kan en asylare få hålla till där tills en svensk behöver platsen, så går det till bland normala människor i normala samhällen i normala länder runt världen. Men inte i Sverige. Du Morgan är faan inget värd, pruttar en massa ord, annat gör du inte.

Justitiedepartementet, Anders Danielsson, regeringskansliet, Socialodemokratiska partiet, Landsorganisationens LO:s Petter, MigrationsVÄRKET, Maria Ferm och Jan Björklund och lille gossen Gustav Fjantelin på Miljöpartiet. Ygeman och inrikesministeriet. Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Kamratposten, Barometern, Dala-Demokraten, MittMedia, SVT-nyheter, Sveriges Radio, P4-Stockholm.

Ni alla borde GÖRA något i stället för att tömma tomma exkrementer ur trutarna. Som orden ovan lyder, säger och tycker var svensk i dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.