onsdag 16 mars 2016

göteborgs räddningsmission, rädda barnen, Emil och Elisabeth


Till Emil Matsson och Elisabeth Dahlin, Rädda Barnen, Göteborgs räddningsmission

Att: Emil:

Hej, du måste vara mer än lovligt naiv och godtrogen, dessutom undervärderar du zigenare!

De kommer som på beställning om alla får veta att skolan är fri för hela världen i Sverige blandat med att naiva svenskar stoppar tjugor i muggen fast alla fakta och rekommendationer säger att så skall svensken inte göra.  Dina statistiska hemmasiffror säger inget om vett och sunt förnuft. Du skall ge faaan i att dela ut våra skattepengar innan vi fattiga svenskar och hemlösa och gamla har fått våra behov tillfredsställt. Men så tänker du inte Emil! Varför?

Svar: Du är rasist.

Så enkelt är det. Du har ett jobb och måste behålla det i första hand, då gaggar du exkrementer som du vet du gör för att passa in jobbet och samtidigt gör jobbet dig till en genuin rasist.

Nu vet du vem du är.

Att: Chefen Elisabeth, Rädda Barnen.

Tänk vad roligt om du först såg till dina kollegor som ber folk äta våra egna bajskorvar! Så länge du representerar den typen av anställda på Rädda Barnen är du inte ett skvatt värd, lika lite som dina ord har tyngd. Du är bara ett litet smygkräk som profiterar på alla konton organisationen har. Det vet alla men så får du med din gagga i truten naiva lurade varelser att skicka pengar till dig. Turligt har tre grannar insett dina tomma blaskord, de har sagt upp både tidning och medlemskap.

Till regeringskansliet, Aftonbladet, landsorganisationen, LO, Kamratposten, Dagens Nyheter, Sveriges kommuner och landsting, SKL, Metallarbetaren, Tjänstemännens Centralorganisation, Sida, Inrikesdepartementet, Socialstyrelsen, EU-kommissionen, SVT-nyheter, Radio P4 Stockholm, MittMedia, Norrländska socialdemokraten, Miljöpartiet, Stefan Löfven, Vänsterpartiet, Liberalerna, Jan Björklund, Gustav Fridolin.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.