söndag 20 mars 2016

Heja Hackers! Lägg ned rubbet! Lycka till!


Heja Hackare som lade ned blaskorna!
Hurra! Hurra! Hurra för er!

Ni var kanske lika trött på blaskornas sidor som så många andra läsare, eller läsare och läsare, folk kan inte längre läsa blasket i blaskorna. Sidorna hoppar och blir låsta i väntan på någon jävla annons klättrar uppåt eller nedåt, hur som helst i väntan på att någon jävla annons skall etablera sig någonstans och sammantaget går det inte att läsa tidningen. Om någon sedan vill läsa ett till synes intressant material så kräver blaskan betalt för att texten skall kunna läsas! Konklusion, då läser inte läsaren!

Blaskornas tidevarv är över och slut!

Bra gjort ni som lade ned företagen!

Och det är inget anfall mot demokratin. Det globala folket har haft tidningar i årtionden utan digital läsning så de klarar sig nu också, om sedan politikerna sköter demokratin så har ni Hackare gjort vanliga läsare en tjänst när ni lade ned blaskorna!

Hurra, Hurra och lycka till!

Till Svenska Dagbladet, Tidningsutgivarna, Dagens Nyheter, Aftonbladet, Expressen, MittMedia och alla andra blaskor stora som små, tidningsstatistik, konkurrensverket, diskrimineringsombudsmannen, inrikesministeriet, Ygeman, regeringskansliet, riksdagskansliet, IT-konsulter i Sverige, dataexperter av alla slag, hemvärnet, Medievärlden, Journalisten och Beredskapsfolketsmyndighet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.