onsdag 30 mars 2016

mona sahlin, extremist - stöder mord


Till Mona Sahlin, regeringskansliet, Riksdagens kansli, samtliga ledamöter  Riksdagen.

Tänka sig Mona att dina KK begår mordhot mot en chefradaktör i Gävle och med största möjliga sannolikhet begår sådant, kan vistas i  Sverige medan DU NOLLA talar på telefon som är avbruten sedan första signalen!

Tänk Mona Sahlin, att du är sådan, pratar om demokrati och feminism, att du förstärker islamisternas ställning FÖR krig och Halshuggning.

De där mördarna accepterar dig, men inte vi i Sverige.

DU om någon kommer att halshuggas, enligt sharialagar som du önskar införas i Sverige. Vad säger du Sahlin? 
- Näää, jag bara ger humant mottagande så mördare får vård och arbete, spabehandling och lägenhet. Det är ju synd om de där återvända från krig och mord.
Vi är väldigt många svenskar som inte kan försörja oss på pensionen och som inte får sjukvård på grund av inflyttande potentiella mördare. DU Sahlin är inte socialdemokrat.

DU Mona Sahlin är extremist, rasist och fascist.

Till Regeringskansliet, Morgan Johansson, Ygeman, InvandrarVÄRKETS idiot Anders, Det sannolika psykfallet Stefan Löfven, menlösa Carin Jämtin och lika menlösa Alliansmedlemmar, särskilt Annie Lööf och Centerpartiet med Jan Björklund i släpet.

NI SAKNAR OMDÖME!

Pass på Mona, när den demokratiska genuina folkets revolution står nära finns du först i kön, "Rikets makt utgår från folkets vilja" eller vad det står, men du Mona pratar mest om din dotters gambian eller vad varelsen är, så du accepterar inte svenska folkets vilja. Som den rasist du är så är det logiskt.  
Till Gävle kommun, Gävleborg läns landshövding, Region Gävleborg, Muslimska rådet i Sverige.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.