måndag 14 mars 2016

araber och muslimers oansvar och agenda


Ännu en gång, Agenda i teve, visade Herr Stasiminister Löfven vilken menlös fåne han är. Inte sa han något av värde, utan bluddrade samma saker som alltid tidigare. Gammeltönten är menlös och värdelös och inte ens begåvad. Han tjatar om sitt EU men vet redan att Eu-länderna tänker inte vara med i Stefans barnlek. De andra länderna lever i verkligheten, men inte Sverige. Ingenting svarade han konkret på. Han diskuterar och skall diskutera svar på frågorna hela Sverige ställer och som folket vet svaren på. T o m svensk teve frågade, men inga svar. Den där gossen Stefan gör bort sig dag efter dag och borde inse att han måste avgå snabbt om han vill påstå sig vara intresserad av landet Sverige. Han skall utlysa nyval i morgon men gör det inte. Stefan Löfven gör ingenting. Han låter afghaner våldta små pojkar på asylförläggningarna, Stefan tycks vara road när afghaner och liknande våldtar svenskor och när invandrare skjuter på öppen gata. Kul, kul säger Löfven, se så de berikar vårt land.

Vad Herr stasiminister bör göra på direkten och omedelbart är att bryta diplomatiska förbindelser med alla oljestater i Syrienregionen. De där muslimerna skall förbanne mig ta hand om sina kära systrar och bröder. Men Wallström och Löfven är för fega att säga ett minsta ord om muslimernas oansvr. Va faan har flyktingarna i Europa att göra? De skall in och leva med  sina fränder muslimer. Så Stefan Löfven, där har du din enda uppgift att göra, se till att araberna tar hand om sitt folk, araberna har inget som flykting att göra i Europa. Men du Stefan Löfven är ett fegt kräk och vågar inte säga ett ord till oljegossarna, inte Wallström heller. Sådana är ni, men svenskar pratar stasiministern inte om, inte ens i samband med välfärd. Vi är många som lever i misär och som fattiga, men det bryr sig inte Stefan ett skvatt om. Han säger att asylare skall mötas av välfärd, vi som är medborgare står på undantag. Oss svenskar gäller inte välfärden för. Och numer saknas ju resurser och pengar, allt går till ”flyktingar” som inte ens kommer från Syrien. Sådan är han landets förste och störste Nolla: rasist = Stefan Löfven.

PS. att ni vågar vara så diskriminerande mot svenskar och dessutom förstöra landet. I dag är det ganska vanligt att vem som helst på  puben säger: den där jävla Löfven och Romson borde man skära halsen av.

Så har ni politiker förvandat snälla hyggliga svenskar till att tänka på så vis.

Regeringskansliet, Socialodemokratiska partiet, vänsterpartiet, miljöpartiet, liberalerna, centerpartiet, annie lööf, maria Ferm,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.