tisdag 15 mars 2016

staffan danielsson, centerpartiet


 

Till Staffan Danielsson, Centerpartiet.

Du som är en hyvens gosse, hur kan du försvara nedmonteringen genom invandring av den svenska välfärden. I Östergötland finns massor av människor som snarare lever i misär än under gängse svenska normer. Folk har inte råd med någonting snart och sjukvårdens vårdcentraler monteras  ned en efter en i länet och det mesta blir sämre i brist på pengar för slantarna skall gå till invandring. Hela Sverige dras med problem på grund av invandrare. Varför stimulerar du och försvarar våldtäkter av svenskor och av smågrabbar på asylboenden? De som utför skall inte en enda dag få finnas mer i landet. Du som säger upp en 62-årig dam inför pensionen när hon ägnat Centerpartiet större delen av sitt arbetande liv. Ni hade inte ens vett om att be om ursäkt. Partiet skall inte nämna humanitet i sin verksamhet. Annie Lööf är ingen fantastisk ledare. Hon är en tragedi för Sverige. Bluddrar goja och bjuder inte ens in en enda asylare till Jul eller att bo på hemmagården. Ni snackar dynga gode Staffan. Det inser folket. Och hur var det med månggifte och varför vill ni ha landet utan gränser? Du pratar om Maud Olofsson som modig. Hon är för tusan den som startade allt elände med sina ”nybyggare”. Tog Maud något ansvar för sina ”nybyggare”, nix.  Ni är faan inte kloka någonstans. Att du, som man trodde klok farbror, var just klok, det faller på eget grepp när du försvarar partiet som du gör i senaste insändare som läst.

I morse stod en ledare på Dagens Nyheter, läs den och se texten nedan om hur Sverige kanske kan resa sig, någon annan medicin finns inte. Och den medicinen går Centerpartiet och du tvärs mot. Och Du undrar varför ni inte får väljare. Dumknopp!

 

Ett fundament i den svenska modellen är alltså skolan”

 

Så enfaldigt skriver ledarsidan i Dagens Nyheter. Inte underligt att landet styrs av en samling menlösa töntar när en ledarsida skriver de där orden.

 

”Ett fundament i den svenska modellen måste vara att göra sig av med invandring och slänga ut illegala asylare och elever ur den svenska skolan, sedan kan fundament efter fundament i den svenska modellen återupprättas”, så borde Dagens Nyheters ledarsida ha skrivit.

 

Till Centerpartiet i Stockholm, Centerpartiet i Malmö, centerpartiet i Göteborg, centerpartiet i Söderhamn, centerpartiet i Karlstad, Centerpartiet i Linköping och Åtvidaberg och Söderköping och Maud Olofsson, hon som ville ha sina ”Nybyggare” som kom hit och förstörde Sverige, sedan lät hon andra, oss, lida för hennes galenskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.