söndag 20 mars 2016

jonas sjöstedt


Jonas Sjöstedt, Vänsterpartiet

”Särskilda insatser” behövs mot hederskulturen säger Du Jonas Sjöstedt!

Visst, det låter riktigt och ambitiöst för en politiker.

MEN vad skall du göra? Vad innehåller ”särskilda insatser”.

Folk vill veta det på ett konkret vis. Nu sa du det där i kapitalismens tidning där man som i vänsterkapitalismens högborg Aftonbladet måste betala för att läsa en intressant grej på datorn. Därmed läser man den inte och därför får du inga läsare.

Alltså: vad skall du göra för särskilda insatser?

Du är naiv som alls tror du kan ändra på hederskulturen. En tradition de har med sedan kanske årtusenden. Och du inbillar dig att särskilda insatser av några menlösa svenskar i ett litet land som knappt syns på jordgloben skall påverka ett folk med sådan bakgrund. Typisk ni larviga svenskar att tro som en besserwisser att ni kan och förstår allt. Vill du inte ha hedersvåld så skall du inte tillåta sådana folk att leva i Sverige. Det är enda receptet, men då säger du att nä, så kan vi inte göra.

Alltså: ge upp Jonas. Du kan inte förändra ett smack kring hederskulturen. Det intygar ju både flickor och pojkar hos berörda folk. Så hur skall du veta bättre? Typiskt fjantgagg från en politiker, det är allt du kommer med. Vill du inte ha hederskultur utvisa dom som håller på. Enkelt och lätt som en plätt, och sluta snacka exkrementer utan innehåll.

Precis som Mona Sahlins telefon. Ni är ju förfaan så patetiska att folk tror inte det är sant. Ni borde fixa ståplats i Nybroviken och ersättas av människor med förnuft.

Svenska Dagbladet, Aftonbladet, Dagens nyheter, Expressen, landsorganisationen, LO, Metallarbetaren, ETC, Sydsvenskan, Tidningsutgivarna, Dinamarca, Gudrun Schyman, Miljöpartiet, Åsa Romson, Gustav Fridolin, Stefan Löfven, Carin Jämtin, Annie Lööf, Centerpartiet, Anders W Jonsson, Jan Björklund, Liberalerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.