onsdag 9 mars 2016

polisen i Östersund


BRA gjort POLISEN i Östersund!

 Bry er inte om feministiska gnällspikar och menlösa kommunalråd och en inrikesminister som bara bluddrar menlösheter utan att göra ett skvatt åt saker och ting!

Tala givetvis om för medborgarna vad som gäller!

Problemet angrips tyvärr från fel vinkel. De där berörda herrarna skall inte alls finnas på våra gator. Då fanns inte heller problemet! Men så logiskt duger inte svenska politiker till att tänka ens. Tjejerna i Östersund är nog glada och tacksamma för era ord! Vore dock lämpligt väl att poliser syntes fler och mer på svenska marker, och inte bara blåvita bilar?!

 

Till Östersunds kommun, kommunalrådet Ann Sofie Andersson, regeringskansliet, Inrikesministeriet, Ygeman, Rikspolisstyrelsen, Dan Eliasson, Aftonbladet, Expressen, Anders Danielsson, InvandrarVÄRKET, Östersunds-Posten, Länstidningen Östersund, Radio Jämtland P4SR, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Miljöpartiet, gossen Fridolin och Åsa Romson med Maria Ferm och Jonas Sjöstedt med Rossana Dinamarca, sist men inte minst: CENTERPARTIET och Annie Lööf med ofattbara tankar om ett Sverige utan gränser. Mona Sahlin vill nog också läsa raderna.

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.