tisdag 7 juli 2015

Skämtet Stefan Löfven och Dan Eliasson - hör och häpna Rikspolisstyrelsen


Till Sollefteå kommun, Till Rikspolisstyrelsen och Socialstyrelsen.

Och bygdesonen Stefan Löfven!

Den där varelsen Stefan som ni fostrat har inte råd att hålla polisen med bilar, han har inte råd att hålla våra gamlingar med boenden, han har inte råd att ge svenska barn en vettig skolgång!

MEN Stefan Löfven har pengar i miljarder att ösa över terrorister, våldtäktare och invandrare och asylare som bor i slott.

Med förhoppning att någon spränger Sollefteå kommun säger det svenska folket att Du lesbiska Lessman eller vad du heter, skall sprängas men gör svenskarna en sista tjänst: Släpa tillbaka bygdens son Stefan Löfven och lås in honom på psyket i Sundsvall om inget närmare finns. 

Till Regeringskansliet, till Landsorganisationen, LO, Till Metalls ordföranden i LO, Till Carin Jämtin, Till socialdemokratiska partiet, Till Fascistiska Centralpartiet som med Stefan Löfven får en ny medlem, Till Rasistiska Afrosvenskarnas sällskap som Stefan Löfven är självklar fadersgestallt för. De negrerna och halvnegrerna hatar ju svenskar – precis som Stefan Löfven. 

Till Stefan: Du borde inse att det är sedan länge dags för ett nytt blodbad i Gamla sta´n. Tyvärr är du nog så korkad att du inte inser det. Du går mot din egen undergång. Skyll dig själv! Fixa många, många, många ståplatser i Nybroviken! Bara ett golande skvaller Stefan, sagt i all välmening. Du är slut, varför inser du inte det? Folket vill ha poliser och poliser i polisbilar, inte ens det duger du till.

I mindre orter skall polisen köra vid akut behov tio mil för att hämta ett vapen att försvara folket med!

Det statsminister Stefan Löfven, gör dig till närmast idiot och omyndigförklarad. 

Att Dan Eliasson håller samma kvalitet som du väntade sig det svenska folket. En Herr Dan som missköter myndighet efter myndighet, varför skall han då plötsligt vara duglig som Rikspolischef?

ALLT blev sämre med den nya polisorganisationen. Sverige är ett skämt. Ni Dan och Stefan, ni duger inte ens till att styra över ett skämt! Visst är Sverige fantastiskt!
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.