måndag 20 juli 2015

IS- reklam från invandrarvärket och Stefan Löfvens regering..


Till Rikspolischefen Dan Eliasson, Rikspolisstyrelsen, Regeringskansliet, Statsminister Stefan Löfven, Partisekreterare Carin Jämtin, socialdemokratiska partiet, Åsa Romson, Miljöpartiet.

VARFÖR GÖR SVENSKA INVANDRARVERKET och Sveriges regering REKLAM FÖR IS -MÖRDARNA!?????

VARFÖR har migrationsverket anställd personal som gör reklam för IS-mördarna?!!!!

Vill ni svin snabba på avvecklingen av hela Sveriges existens? Är det svaret på frågan ovan?

Ni skall veta och ni vet redan, att Sveriges allmänna medborgare hatar er. Varför skall ni trigga fram en hederlig svensk som supit till en fredagkväll och går ut med AK:n och mejar som en värsta Brevikare??

Svar: ni är skitstövlar.

PS. AK:n köper man av någon invandrare som politikerna säger ger så vackra färger med blommor och frukter på Hötorget.

” Vi svenskar borde ta till oss invandrarnas färgrika traditioner” Så sa Bengt Westerberg i form av invandrarminister. NU tar vi svenskar snart över doktrinen, vi köper vapen av invandrarna och gör som Bengt Westerberg föresperåkar, vi fyller gatorna med rött och färggrant i form av invandrarblod. Det är ni som styr och bestämmer, men även en hederlig sansad och klok norrlänning kan tappa tålamodet. Tänk på det ni rasistiska skitstövlar.

Till generaldirektör för migrationsverket Anders Danielsson, operativ chef för migrationsverket Mikael Ribbenvik, kommunikationsdirektör Mikael Svinlund, Anders Lundbäck som ekonomisk direktör.

PS, Du Anders Lundbäck, ekonomisk direktör för invandrarvärket: min gamla moster tvingades bort ur ålderdomshemmet för att det skulle flytta in asylare i hennes rum. Du ekonomidirektör, försök tänk!!!! Vad faan tror du hela släkten tänker rösta på och vad önskar de dig???

De önskar dig ett jordelivets helvete och snabb död.
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.