måndag 6 juli 2015

Lars Stjernkvist utpräglad sosserasistfascist! Gäller nog hela sossekommunen.


Till Lars Stjernkvist, Norrköpings kommun, Norrköpings kommunstyrelse, Sveriges kommuner och landsting, SKL, landshövdingen i Östergötlands län, Linköpings kommun, Söderköpings kommun, Motala kommun, Migrationsverket, Diskrimineringsombudsmannen.

Hur skulle det vara om du Stjernkvist som storgapig socialdemokrat släppte pengapungen till svenska gamlingar och inte bara till invandrare i din kommun? Du har inte ens vett om att skämmas, men sådana är ni socialdemokrater nu för tiden. TOTALT utan bonnaförnuftet. Ni är fascistrasister och enögda snedtänkare, inget annat. Du vill väl som Stefan vara ”stormakt i global moral”. Vad du har för glädje av det vete tusan för inga svenskar bryr sig. Och oss gamla svenskar ingår tydligen i socialdemokratins humanism. Så är det.

Säkert har du läst dagens kolumn av en reporter som heter Linnea Swedenmark, förmodlingen en avknoppning från Jämtlands store Swedenmark på LT. Säkert kände du honom. Så här skriver denna kolumnist:

” Det är Vivi (En väninna till den behövande gamla Linnea) som kommer få möta Linnea när hon kommer hem. Kommuner vill spara pengar men förpackar det som en fin tjänst. Det enda anständiga är att inte försöka spara pengar på sjuka äldre genom att neka dem hjälpen de behöver”.

Sådan är du Lars Stjernkvist, förljugen skitstövel. Förr skanderade visorna” Sådan är den kapitalism”. Nu sjunger folket ”Sådan är den socialism.”

 

Ovärdigt att neka sjuka äldre hjälp. Linnea Swedenmark säger: Kommuner vill spara pengar och förpackar det som en god gärning!

Det är oanständigt!

Men det bryr ju inte socialodemokraterna sig om. Du Lars, ett tips: För varje svensk gamling som behöver hjälp som kostar, gör du en kalkyl på hur mycket en invandrare kostar kommunen och så slänger du ut eller avrättar invandrare som var dag kostar lika mycket som en svensk gamling kostar. Lätt som en plätt, och svenskarna får vad de skall ha. Vi har ju sossarna devis: Gör din plikt och kräv din rätt. Men vi svenskar skall bara göra plikten, invandrare tar rätten. Du är ta mig faan en renodlad rasist Lars, inget annat.
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.