fredag 3 juli 2015

almedalens politiker - en uppmaning i förnuftets tecken!


Till Almedalens politiker!

Era infantila frågor om hur att integrera, hur att göra allt jämlikt och alla andra små detaljer i era diskussioner – ALLA era grepp är betydelselösa.

Alla problem kring era diskussioner och ensidiga problem som allt handlar om invandrare raderas ut samma minut ni stoppar invandringen! Men det vill ni inte erkänna. Socialdemokrater, rabiata folkpartister, enögda vänsterfolket, och så den där barbaren bara Burka för Nya demokraterna – vilket missbruk av ordet demokrat hon nyttjar – alla ni infantila vill inte rädda Sverige. STOPPA invandringen.

NI BEGRIPER INTE? att det parti eller partier som vill stoppa invandringen tar hela Sveriges befolkning när det blir val. KD kan vara det enda partiet som nu med SD går framåt. Vänta och se nästa statistikundersökning. KD har då klivit långt över spärren! Tacka Busch och ungdomsförbundets vackra chef för det!

Men ni andra, ni är så korkade att ni inte ens vill veta anledningen till ert fall. Burkatanten Bara Barbar Anna  på moderaterna presenterar 100 olika förslag! Hon är patetisk! Det räcker med en mening: VI MODERATER SKALL STOPPA INVANDRINGEN!

Så enkelt är det att röstfiska!

Ni utgår från fel problematik! Integration skall inte behövas. Den är invandrarnas eget ansvar och dessutom skall de inte ens vara här.

Ni, den där Barbaren Batabararabiat kan väl göra som andra länder! SLUTA SLÄPPA IN ANALFABETER och folk med undermålig utbildning! Men Anna Barbaren Bara Burka bryr sig inte om svenskar och Sverige, det är hon för mycket rasist till. Hon maler vidare om att andra länder också skall ta ansvar! MEN ANDRA LÄNDER TAR JU INTE ANSVARET! VI VET DET SEDAN LÄNGE! Så BurkaBananaBarbarBaraAnna se till att göra något – stoppa invandringen. SÅ SÄGER FOLKET men folket bryr Burkatanten sig inte om. Och folkets vilja har ingen direkt aktiv knytning till SD. VI ÄR OPOLITISKA SVENSKAR som använder sunt förnuft! Men den där tanten Anna Burka Bara Blaha Prata bryr sig inte om folket, hon är den utpräglade rasistfascisten som skall diktera och inget annat. Släpp henne till några radikala Syrienresande, de tar nog hand om henne på lämpligt vis – som otrogen.  
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.